ШТЕДИ ГДЕ ЕВРО ВИШЕ ВРЕДИ: Атрактивна Сбербанк орочена штедња у еврима

Промо

20. 10. 2021. у 12:03

Сбербанк Србија, у духу свог имена које у преводу значи штедња, пласирала је изузетну понуду за орочену штедњу за све своје клијенте – Штеди где евро више вреди.

ШТЕДИ ГДЕ ЕВРО ВИШЕ ВРЕДИ: Атрактивна Сбербанк орочена штедња у еврима

Фото: Сбербанка

Сбербанк је и овог пута пажљиво припремила понуду за штедњу у еврима, орочену на период 24 месеца и 1 дан, са номиналном каматном стопом од 1,40 одсто и ефективном каматном стопом од 1,20 одсто.

- Поверење наших клијената нам је изузетно важно и због тога нас радује чињеница да је ове године штедња у нашој банци достигла ниво од 1,32 милијарде евра. Ми знамо да је штедња најсигурнија инвестиција за будућност и зато смо за наше клијенте овог пута припремили веома атрактивну каматну стопу за штедњу у еврима. На овај начин, верујемо да ће наша понуда бити веома занимљива како постојећим, тако и новим клијентима“, изјавила је Мирјана Ђорђевић, директорка Сектора за развој производа у Сбербанк Србија.

Искористите специјалну понуду за Сбербанк орочену штедњу у еврима која траје до 31.12.2021. године. За више информација, посетите веб-сајт сбербанк.рс или позовите Контакт центар на број 19909 и сазнајте зашто у Сбербанк ваша штедња заиста више вреди.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)