МИНИСТАР МАЛИ ОБЈАВИО: Ево како да се пријавите за 100 + 100 евра и пређете на е- фискализацију (ВИДЕО)

Novosti online

16. 10. 2021. у 10:11

МИНИСТАР Синиша Мали поделио је кратак видео у којем је објаснио како да се пријавите за 100 + 100 евра и пређете на е - фискализацију

МИНИСТАР МАЛИ ОБЈАВИО: Ево како да се пријавите за 100 + 100 евра и пређете на е- фискализацију (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/ ministarstvo_finansija

Како да се пријавите за 100 + 100 евра и пређете на е - фискализацију?


✔️Показали смо на који начин можете да се пријавите за 100 + 100 евра, како бисте могли да набавите нови фискални уређај и пређете на нови модел е-фискализације.

✔️Пријава се врши преко портала Пореске управе, веома је једноставна и траје свега неколико минута. Можете се пријавити само једном, дакле није могуће након тога уносити измене на пријави.

✔️Пре него што се пријавите за субвенције, неопходно је да путем истог портала еПорези пријавите локације својих пословних објеката (видео о томе се такође налази на овом профилу, као и на YouTube каналу Министарства финансија)


✔️Транзициони период почиње 1. новембра 2021. године и траје до 30. априла 2022. године, до када сви фискални обвезници треба да пређу на нови модел.

✔️Све информације о новом систему е-фискализације можете са нађете на сајтовима budiefiskalizovan.gov.rs, purs.gov.rs и mfin.gov.rs, а уколико имате питања можете да их шаљете на мејл budiefiskalizovan@purs.gov.rs.

✔️Рубрика са најчешћим питањима и одговорима се налази на сајту budiefiskalizovan.gov.rs и у опцији “Highlights” на инстаграм профилу министра финансија.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)