ИЗЛОЖБА И ПОСАО ЗА 200 ЉУДИ: У Новој Пазови 30. септембра и 1. октобра одржаће се 14. Регионални сајам привреде

Б. Ца.

23. 09. 2021. у 10:31

РЕГИОНАЛНИ 14. сајам привреде биће одржан 30. септембра и 1. октобра у Новој Пазови, општини која се издвојила као лидер предузетништва у Србији. Производе ће изложити бројна предузећа, а посетиоци ће моћи да присуствују стручним скуповима, предавањима и консултацијама о темама које су им важне за унапређење својих послова.

ИЗЛОЖБА И ПОСАО ЗА 200 ЉУДИ: У Новој Пазови 30. септембра и 1. октобра одржаће се 14. Регионални сајам привреде

Индустријска зона у Старој Пазови

Представиће се најуспешнија предузећа и произвођачи из области металне и пластичне галантерије, прераде дрвета, хемијске индустрије, ИТ опреме, грађевинарства, текстила и обуће, прехрамбене индустрије, механизације, пољопривреде, туризма, угоститељства и гастрономије.

Пред посетиоцима ће током та два дана бити и могућности за пословне прилике, упознавање са понудом и портфолиом локалне привреде и предузетника, прилика за размену нових пословних идеја, унапређење могућности за развој и додатна улагања у привреду Срема, али Србије у целини.

Међу темама предавања и стручних скупова су пословање у време и након пандемије, програми подршке привредним друштвима за улазак у ланце добављача мултинационалних компанија, утицај алкохола и опијата на возачку способност, вршњачка медијација, дуално образовање.

У оквиру манифестације биће одржан и сајам запошљавања, током ког ће компаније из Старе Пазове понудити око 200 радних места. У Старој Пазови иначе ради 1.000 компанија и приватних предузећа и 3.000 предузетничких радњи.

Сајам организује Општина Стара Пазова и Регионална привредна комора Сремског округа са партнером - немачком компанијом MTU Aero Engines, у простору Комплекса спортско-рекреативних базена у Новој Пазови. Посетиоци ће моћи да обиђу изложене штандове од 10 до 17 часова.

ОТВОРЕНИ АУТОБУС КРОЗ ПАЗОВУ

КАО додатна атракција Сајма, за посетиоце и излагаче биће организован превоз за разгледање отвореним двоспратним аутобусом. Вожњом кроз индустријску зону биће представљени привредни потенцијали општине, али туристички капацитети Старе Пазове. Испред улаза у сајам биће постављен пункт за бесплатан брзи антигенски тест.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)