УСКОРО ЋЕ БИТИ ДОДЕЉЕНО 300 КУЋА: Министар за бригу о селу у посети породици у Варварину

Б. Ца.

21. 09. 2021. у 14:55

КРОЗ програм Министарства за бригу о селу доделе новца за куповину сеоских кућа младима, тренутно се обрађује 300 захтева.

УСКОРО ЋЕ БИТИ ДОДЕЉЕНО 300 КУЋА: Министар за бригу о селу у посети породици у Варварину

Министарство за брогу о селу

Министар Милан Кркобабић посетио је данас породицу Радосављевић у Варварину, која се захваљујући овој помоћи уселила у нови дом.

Породица Радосављевић је до сада живела у заједници и радују се сопственом дому у коме ће, како прижељкују, њихов син Василије сачекати браћу и сестре.

- Ова подршка државе много нам значи. Имамо своје домаћинство и сада ће све што смо као нашу будућност замислили бити лакше и остварити - каже Јелена Радосављевић, добитница новца преко овог програма.

Министар Кркобабић је данас одржао радни састанак са руководством и председницима месних заједница ове општине Расинског управног округа, на коме су разматране потребе сеоског становништва Варварина, као и актуелни и планирани програми Министарства за бригу о селу.

Председница општине Виолета Лутовац Ђорђевић изјавила је да и сеоско становништво и представници локалних самоуправа препознају значај и корист програма које спроводи Министарство за бригу о селу. Ђорђевић је истакла како су локалне самоуправе спој између републичког нивоа и становништва којем су све мере и програми намењени, те да је на састанку било речи о тој важној сарадњи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)