Нова атрактивна понуда Сбербанк кеш кредита и кредита за рефинансирање

Промо

21. 09. 2021. у 13:28

НАСТАВЉАЈУЋИ са активном подршком клијената и пружањем могућности свим грађанима да много једноставније реализују своје планове, Сбербанк Србија је пред почетак и ове јесени припремила специјалну понуду кеш кредита и кредита за рефинансирање уз изузетно атрактивне услове и могућност исплате за свега неколико минута.

Нова атрактивна понуда Сбербанк кеш кредита и кредита за рефинансирање

Фото: Промо

Специјалну промо понуду Сбербанк и овога пута чине динарске позајмице са флексибилним роком отплате и то до 71 месеца. Максималан износ кредита на који грађани могу да рачунају је чак 3.000.000 динара уз комбиновану каматну стопу, која је током првих 18 месеци фиксна и износи атрактивних 7,4 одсто (номинално), односно 8,34 одсто ефективно за кредит од милион динара са максималним периодом отплате.

- Почетак јесени је већ традиционално период када је многим грађанима и многим породицама неопходна додатна финансијска подршка да би наставили или тек започели са реализацијом својих планова. Нова школска година је већ почела, док се многи грађани увелико припремају за неодложна реновирања у свом дому, раније испланирана путовања или набавку нове опреме и уређаје за своје домаћинство. Пратећи и ослушкујући потребе свих клијената, Сбербанк Србија је и овога пута припремила атрактивну понуду кредита, омогућивши грађанима да уз нашу стручну и финансијску подршку остваре своје планове на за себе најповољнији и најбржи начин - истакла је Мирјана Ђорђевић, директорка Сектора за развој производа Сбербанк Србија.

По њеним речима, велика погодност и ове понуде у Сбербанк Србија је могућност да сви заинтересовани клијенти свој захтев за добијање жељеног кеш кредита или кредита за рефинансирање поднесу електронским путем, тачније путем једноставне форме на сајту Банке.

Уз све то, грађани који већ сарађују са Сбербанк и читав поступак обраде кредита могу да комплетирају онлајн, као и да средства кредита за који су аплицирали имају на свом рачуну за свега неколико минута, без обавезе да претходно долазе у неку од експозитура Банке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)