ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ТРИАТЛОНУ НА ПОЛУДИСТАНЦИ: 11Три г-дриве

Промо

15. 09. 2021. у 17:52

У НЕДЕЉУ, 19. септембра 2021. године, на Ади Циганлији у Београду, одржава се Отворено Првенство Србије у триатлону на полудистанци – 11ТРИ Г-ДРИВЕ у организацији 11Три триатлон клуба, у сарадњи са Триатлон савезом Београда, Српском триатлонском унијом, Министарством омладине и спорта РС и Секретаријатом за спорт и омладину града Београда.

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ТРИАТЛОНУ НА ПОЛУДИСТАНЦИ: 11Три г-дриве

Фото: Промо

Изузетно атрактивна локација у срцу Београда и одлична организација током претходне четири године је учинила овај спортски догађај једним од највећих триатлонских догађаја на овим просторима, што говори и о озбиљности ове спортске манифестације као и све већем броју учесника који учествују из године у годину. Ове године, и поред епидемиолошке ситуације и свих препрека са којима се организатор сусрео, на 11ТРИ Г-ДРИВЕ трци ће учествовати већи број такмичара него прошле године, и то чак из 18 земаља света. У циљу поштовања превентивних мера заштите и у складу са Закључком Кризног штаба за сузбијање заразне болести Цовид-19, регистрација трке биће организована дан раније, према унапред дефинисаном распореду група са мањим бројем такмичара и том приликом, као и током саме трке, биће предузете све потребне мере заштите.

Такмичари ће имати задатак да, у оквиру трке 11ТРИ Г-ДРИВЕ, најпопуларнијом и најдражом међу триатлонцима, са почетком у 07:00 часова, пређу дистанце од 1.9 км пливања, 90 км бицикла и 21.1 км трчања, у складу са правилима организације такмичења прописаним од стране ИТУ/ЕТУ/СТУ. Ова трка је идеална за тестирање издржљивости и постављање личног рекорда.

На путу ка циљу учесницима овогодишње трке 11ТРИ Г-ДРИВЕ пуну подршку пружа Г-Дриве премијум гориво компаније НИС. Специјална формула Г-Дриве омогућава синергију снаге и додатне енергије, издржљивости и поузданости рада мотора, истовремено стварајући осећај моћне трансформације, сигурности и супериорности – на сваком пређеном километру. Инспирисано енергијом и кретањем, Г-Дриве гориво и овога пута покреће шампионе у походу на нове победе и рекорде. Уз такмичаре је и Јазак – природна вода која извире у срцу Фрушке горе, доносећи у сваком гутљају најбоље из природе.

Због организације трке обустава саобраћаја ће бити од 6:30 до 12:00 у следећим деловима града:

Савска магистрала, од Радничке улице до улице Боре Станковића, оба смера

Радничком улицом од Савске магистрале до скретања на Нови мост на Ади, оба смера

Нови мост на Ади са прилазним саобраћајницама од Радничке улице до улице Омладинских бригада, један смер, правац Нови Београд – Чукарица

Више информација о условима и траси трке, као и о обустави саобраћаја на дан трке, можете наћи на званичном сајту трке 11ТРИ Г-ДРИВЕ, www.триатхлон.рс.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)