Врхунски квалитет јединог домаћег горива

Промо

05. 08. 2021. у 21:39

ДА ли сте знали да се и ван граница Србије продаје гориво домаћег порекла? Гориво које нуди НИС, једини произвођач нафтних деривата у Србији, производи се у Рафинерији нафте у Панчеву и доступно је и у појединим европским земљама, укључујући и земље Европске уније.

Врхунски квалитет јединог домаћег горива

Д. Балшић

Ово је додатни показатељ да домаће гориво својим квалитетом парира европским и светским трендовима индустрије.

Квалитет НИС-ових деривата постиже се синергијом стручности, посвећености и традиције.  За то су најпре заслужни запослени чија се стручност непрекидно усавршава, чувајући тако традицију која траје већ пола века. Додатно, савремена технологија омогућава да се обави више од 180.000 анализа користећи више од 400 испитних метода које гарантују врхунски квалитет горива. Висококвалификован и искусан инжењерски кадар који прати, уводи и развија методе испитивања у складу са светским трендовима, проверава квалитет горива током целог производног процеса. Један од начина за то јесте и такозвани систем „пет филтера“ током којег се уграђују микрофилтери на свим тачкама манипулације, чиме се обезбеђује кристална чистоћа горива у сваком делу испоруке.

Како би били сигурни да ће до потрошача стићи гориво високог, неизмењеног квалитета, пре коначне испоруке врше се и финална лабораторијска испитивања која имају за циљ обезбеђење квалитета горива приликом транспорта, од рафинерије до бензинских станица, као и спречавање деградације квалитета током транспорта.

Издавањем извештаја о испитивању квалитета горива НИС-ове лабораторије потврђују квалитет произведених горива, а компанија гарантује да се на свим НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама налази гориво врхунског квалитета.

Најбољи показатељ да је поверење потрошача оправдано, јесте НИС-ов програм лојалности „Са нама на путу“ који има највећи број чланова у земљи. Осим тога, више од милион грађана Србије редовно точи гориво на НИС Петрол и ГАЗПРОМ станицама. Другим речима, НИС-ово гориво покреће практично сваки други аутомобил у Србији.  Још један разлог да купујете домаће, зар не?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)