КУПИШ ВИНО, А ОД ВОДЕ - НИШТА! Нашој редакцији јавили се купци незадовољни акцијом коју је покренуо трговински ланац за пића "Дринк стор"

Б. ЦАРАНОВИЋ

05. 08. 2021. у 11:34

ЛАНАЦ малопродајних трговина специјализован за пиће "Дринк стор" из Београда, покренуо је од почетка овог месеца акцију за своје потрошаче. Свако ко пазари назначено бело вино, за динар може да купи флаширану газирану воду са извора из околине Мионице.

КУПИШ ВИНО, А ОД ВОДЕ - НИШТА! Нашој редакцији јавили се купци незадовољни акцијом коју је покренуо трговински ланац за пића Дринк стор

Архива

Како незадовољни купци кажу, уз купљено вино, међутим, од воде - ни кап! Уместо два литра шприцера, поручују, остали су кратки за половину.

Према речима нашег читаоца С. Д. са Вождовца, веома се непријатно изненадио када већ другог дана од почетка велике промотивне кампање "Дринк стора", у радњи у комшилуку није било на располагању флаширене воде која се добија за један динар.

Како наш саговорник каже, према реклами на њиховом лифлету, као и на сајту и самој радњи, "Дринк стор" је понудио да се куповином литра вина "смедеревка", бренда "Плантаже", за 239,99 динара, остварује право куповине газиране воде Drink Water у флаши од литар и по за само један динар. Не само да је вода која иде уз вино, готово гратис, већ је и само вино снижено и сада повољније, па је вероватно и другима понуда била привлачна. Акција, како стоји у обавештењу ланца, траје од 1. до 31. августа.

- Помислио сам да је одлична прилика, па сам већ сутрадан од почетка акције отишао у оближњи шоп на Вождовцу и убрзо се разочарао - прича наш саговорник. - Тражио сам картон "смедеревке" и исто толико флаша воде, али су ми рекли да воде нажалост нема. Ако хоћу, рекли су ми, могу да купим само вино, или сачекам суботу, када би можда могла да стигне нова залиха. Био сам разочаран, јер је промоција тек почела, па не верујем да је тако брзо могла да оде читава залиха воде. Чини ми се да је и овде случај, као и много пута пре са разним другим радњама и брендовима, обмане за наивне купце.

Из "Дринк стора" су нам на критике муштерија о којима смо их обавестили, објаснили да су све њихове акције ограничене периодом трајања и количинама. Они наглашавају да обмане нема и да ће сви купци добити оно што су навели у промоцији.

- Када су у питању количине редовних и акцијских артикала, може се десити наведена ситуација јер се количина продала, нова испорука је у путу, ограничења везана за величину лагера у радњи и многе друге ситуације - каже Мирсад Ахметовић, директор ВП канала продаје "Дринк стора". - Постоје и одређена системска ограничења јер наше радње задужују два лагера истог производа. Имају редован лагер воде и акцијски лагер. Такође се може десити да привремено нестане на пример вино које је везано за ову акцију.

РОБА СЕ НЕ РАЗВОЗИ СВАКОДНЕВНО

КАКО Мирсад Ахметовић из "Дринк стора" наглашава, не постоји простор за обмане.

- И купцу који се жалио и осталим муштеријама ћемо омогућити да добију акцијски артикал по сниженој цени. Проверићемо њихове залихе у нашим радњама и решити проблем на задовољство свих. Развоз немамо на дневном нивоу, па може да се деси да неке радње немају артикал дан-два. Робу добијају по дефинисаним рутама, односно планираном снабдевању. Колеге ће реаговати како бисмо ванредно напунили објекте.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)