КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ЛУКСУЗНИ КОМПЛЕКС У ВРАЊСКОЈ БАЊИ: Собе са сопственим базеном и "ладy СПА" у хотелу Wестин (ФОТО)

Novosti online

04. 08. 2021. у 15:15

КОМПАНИЈА Милленниум Ресортс у Врањској Бањи изградиће два хотела, Wестин и Аутограпх Цоллецтион из ланца америчке хотелске компаније Марриотт. Ово ће бити највећи пројекат на Балкану компаније Марриотт Интернатионал и највећа инвестиција у туризам Милленниум Ресортс-а, кажу из ове компаније за еКапију.

КАКО ЋЕ ИЗГЛЕДАТИ ЛУКСУЗНИ КОМПЛЕКС У ВРАЊСКОЈ БАЊИ: Собе са сопственим базеном и ладy СПА у хотелу Wестин (ФОТО)

Фото: Millennium Resorts

- Инвестиција Миллленниум Ресортс-а у туризам и Врањску Бању, у вредности од 90 мил ЕУР, обухватиће два хотела, Wестин 4* и Аутограпх Цоллецтион 5* категоризације, а све ће бити део значајног хотелског комплекса у коме ће се налазити још и медицински центар Софка, апартмани, виле и бунгалови, који ће се градити у следећим фазама, а план је да све буде готово до 2026. године - наводе из компаније.

План је, како истичу да ускоро почне градња хотела Wестин, који ће имати четири звездице и представљаће "један од најмодернијих хотела у Србији". План је да прве госте дочека већ 2023. године.

Фото: Millennium Resorts

 


Простираће се на површини од 40.000 квадратних метара на 8 спратова, а располагаће са 190 соба и апартмана, конгресним центром који ће моћи да прими 600 гостију.

СПА центар у хотелу Wестин простираће се на 4.000 квадратних метара и биће позициониран на два нивоа. Оно што ће га чинити јединственим јесте што ће имати издвојен део који ће бити намењен само дамама, "ладy СПА", по чему ће, како истичу наши саговорници, бити изузетан у Србији и у овом делу Европе.


Још једна специфичност јесте што ће у хотелу бити и 20 СПА соба које ће имати приступ сопственом отвореном базену.


- Због своје добре локације, Врањска Бања је најближа бања аутопуту у Србији и налази се на само 5 километара од аутопута Београд-Скопље. Са новим хотелским капацитетима модерних решења, бањски туризам моћи ће да понуди нови ниво услуге и одговориће на потребе туриста како из земје, тако и иностранства. Овом инвестицијом Милленниум Ресортс улаже у даљи развој српске привреде и туризма, у жељи за поновним враћањем на туристичку мапу Врањске Бање, не само у Србији, већ и у Европи - кажу из ове компаније.
Врањска Бања је бања са једним од најтоплиих извора минералне воде у Европи. Вода температуре од 94° до чак 110°Ц, капацитета 140 литара у секунди, избија на површину земље из десетак извора.

Значај ове воде није само у високој температури, него и у изузетном лековитом својству (минерална, богата сумпором, благо алкална). Успешно помаже у лечењу свих облика реуматизма, неуролошких обољења, посттрауматских стања, болести органа за варење, гинеколошких и кожних обољења.

(екапија.com)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)