Још атрактивнија летња понуда Сбербанк кеш кредита

ПРОМО

04. 08. 2021. у 12:00

НАСТАВЉАЈУЋИ активно да прати потребе свих грађана и да им у сваком периоду године пружа најадекватнију финансијску подршку, Сбербанк Србија је и овога лета припремила посебну понуду кеш кредита, уз атрактивну каматну стопу и флексибилне рокове отплате.

Још атрактивнија летња понуда Сбербанк кеш кредита

Фото: Сбербанк

Реч је о понуди која ће важити до 10. септембра и којом Сбербанк жели да изађе у сусрет свим грађанима којима је неопходна подршка како би своје животне планове остварили што једноставније и брже, било да је реч о припремама за нову школску годину, планираном уређењу свог дома, куповини нових уређаја и опреме, путовањима и слично.

Управо због тога, Сбербанк је свим заинтрересованим грађанима припремила кеш кредит са периодом отплате до 60 месеци и максималним износом од 600.000 динара. Каматна стопа је у првих 18 месеци отплате фиксна и износи 6,95 одсто (након тога 5,95 одсто плус 3м Белибор), док за кредит у износу од 600.000 динара и са периодом отплате од 60 месеци ефективна каматна стопа износи 8,34 одсто.

Своје захтеве за Сбербанк кеш кредит, сви заинтересовани могу да поднесу и онлине и то преко једноставне форме на сајту Банке. Истовремено, сви грађани који су већ клијенти Сбербанк цео поступак око добијања кредита могу да заврше електронски, односно без доласка у неку од експозитура Сбербанк, при чему ће средства одобреног кредита бити на њиховом рачуну за свега десетак минута.

Званичан сајт: www.сбербанк.рс

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)