"ЗАРА" ЗАБРАНИЛА КОРИШЋЕЊЕ КАБИНА ЗА ПРОБУ ОДЕЋЕ: Из Шпаније наредили необичну епидемилошку меру

Е.Б.Т.

24. 06. 2021. у 17:48

У продавници познатог модног бренда "Зара" увели су нова правила - потрошачи могу да купују, али им није дозвољено да користе кабине за пробу одеће.

ЗАРА ЗАБРАНИЛА КОРИШЋЕЊЕ КАБИНА ЗА ПРОБУ ОДЕЋЕ: Из Шпаније наредили необичну епидемилошку меру

Privatna arhiva

Менаџер продајног објeкта тврди да је та мера уведена због епидемилошке ситуације и да је тако наређено из централе у Шпанији. Међутим, ово објашњење је чудно, јер нико не ограничава број купаца у радњи, нити опомиње оне који носе маске испод браде или их не носе.

То нам је јавила изненађена читатељка "Новости" која је данас, око 13 часова у шопингу центру "БИГ" на Карабурми, у продавници "Зара", намеравала да пазари хаљину и панталоне. Међутим, када је хтела да их проба продавачица јој је казала да су кабине закључане и да не може.

- Све је могло да се купује, али нико није могао да проба - прича Снежана В. - Није ми било јасно и тражила сам да разговорам са менаџером, а он ми је објаснио да је у питању епидемилошка мера које су наредили из централе у Шпанији. То је потпуно бесмислено, јер нико није ограничавао број купаца у продавници, а неки су носили маске испод браде,  неки их нису, чак, ни имали.  Успела сам да направим  фотографију, а онда су позвали обезбеђење које ми није дозволило да сликам продавницу.

Како наводи, посетила је и неке друге радње у шопинг центру "БИГ", али није наишла на сличне мере.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)