СРБИ ОСТАЛИ БЕЗ ЛЕТОВАЊА ДО КРАЈА ЈУЛА: Грчки туроператер пропао, Моузенидис травел зове путнике да се јаве да заједно пронађу решење

Novosti online

23. 06. 2021. у 21:20

СВА путовања за Грчку преко агенције Моузенидис травел из Београда, која би требало да се реализују од 27. јуна до 31. јула су отказана!

СРБИ ОСТАЛИ БЕЗ ЛЕТОВАЊА ДО КРАЈА ЈУЛА: Грчки туроператер пропао, Моузенидис травел зове путнике да се јаве да заједно пронађу решење

Фото П. Милошевић

Београдска агенција Моузенидис травел послала је данас мејл свима који су преко њих уплатили аранжмане. У мејлу се наводи да су путовања отказана, те да је агенција из Србије спремна да потражи правду пред судом у Солуну тако што ће поднети пријаву против Моузенидис групе из Солуна.

- Од Моузенидис травел С.А. из Солуна 23.6 2021. године у јутарњим часовима добили смо мејл у коме смо обавештени да се отказују туристички аранжмани од 27. јуна до 31. јула. Тиме су угрозили наше пословање, због чега смо већ ангажовали угледну адвокатску канцеларију из Солуна, специјализовану за ову врсту спорова да кроз привремену меру извршимо повраћај средстава које смо им уплатили, као и да надокнадимо штету која нам је нанета - кажу у агенцији.

Моузенидис травел позива све путнике да се јаве или да дођу у канцеларију у улици Кнеза Милоша 84. Београд како би заједно пронашли најбоље решење за све путнике.

- Понудићемо сваком свом клијенту договор и покушати да пронађемо обострано прихватљиво решење да им се у што краћем року надокнади штета коју су претрпели. За све резервације које не подлежу потврди о заменском путовању можемо понудити решење пребачаја путника преко другог инопартнера у Грчкој или неку другу дестинацију - поручују из Моузенидис травел.

Подсетимо, све је почело крахом пословне империје Бориса Моузенидиса, чија је смрт била тригер за пад већ короном уздрмане туристичке компаније о чијој судбини се већ данима већа у Солуну. У овом тренутку је под знаком питања неколико десетина хиљада аранжмана корисника из Русије, Украјине, Румуније, Бугарске, Србије, Северне Македоније и Босне.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)