КУЋА У СРБИЈИ ЗА 1.600 ЕВРА: Уз њу иде огроман плац, а ево где се тачно налази

Novosti online

22. 06. 2021. у 13:51

УЗ скоро сваку некрентину, осим основних података, стоје и фотографије, а прегледом понуде може се закључити да су ове непокрентосит најјефтиније у Банату.

КУЋА У СРБИЈИ ЗА 1.600 ЕВРА: Уз њу иде огроман плац, а ево где се тачно налази

Фото: Free Images Pixabay

Док слушамо како цене некретнина лете до неба, још има породичних кућа које се могу купити за мало пара и уз додатна улагања прилагодити мери купца. Добар део таквих нуде банке које су активирале хипотеку јер дужници зајмове нису враћали.

Тренутно је више десетина таквих кућа у понуди широм АП Војводине, а основне информације о њима могу се добити на порталу "Добош", а онда и посредством поверилаца – банака као продаваца , пошто су банке те које продају некрентине јер власници нису на време измиривали рате кредита.

Нема општине у покрајини где нема бар једна породична кућа за продају, с тим што их је више ван седишта општина, а мање у самим општинским центрима. Заједничко за све је што су изграђене на великим плацевима, па имају и велика дворишта и изградњене помоћне објекте. Уз скоро сваку некрентину, осим основних података, стоје и фотографије ,а прегледом понуде може се закључити да су ове непокрентосит најјефтиније у Банату.

На подручју општине Ковин (Банат) три куће су на продају, једна је у Мраморку и за њу није истакнута цена, друга се налази у Баваништу и кошта близу 4.500 евра, а трећа у Делиблату је двоструко скупља 9.000 евра.

У општини Алибунар, у Банатском Каровцу продају се две куће. Једна од 80 квадрата се продаја погодбом, а за другу, упола мању, од 43 квадрата и три мала помоћна објекта, од којих највећи има 12 квадрата, треба контактирати повериоца.

И Чока је у Банату и седиште је локалне самоуправе. Једна кућа баш у Чоки продаје се за близу 4.300 евра , а друга у Црној Бари је напуштена, али са огромним плацем, кошта свега 1.594 евра.

У Вајској, исто на подручју општине Бач, може се купити кућа са помоћним објектима на плацу од 964 квадрата и њива од 1.859 квадратних метара. Уз ове некрентине иде и пољопривредна механизација. Цена није истакнута, већ се потенцијални купци упућују на број мобилног телефона повериоца, преноси новосадски Дневник.

Кућа у Лалићу, код Оyака, кошта 7.000 евра, у Бачком Добром Пољу, у општини Врбас, није истакнута цена цена за кућу од 183 квадрата са помоћним објектима, у Гајдобри кућа од 104 квадрата са окућницом кошта 5.268 евра, а у Товаришеву 13. 082 евра. Обе некретнине су у близини Бачке Паланке.

Огромна кућа од 242 квадрата са винограмом, оборима за свиње и чардаком у Пачиру, код Бачке Тополе, кошта 10.970 евра. У Срему, у Љукову, на подручју општине Инђија, 112 квадрата изграђене породичне куће на површини од 1.079 квадрата стаје 16.391 евро, а у општини Шид у месту Вишњићево кућа површине 74 квадрата, са помоћним објектима на плацу од 1.030 метара, продаје се за 8.100.

У Војки, код Старе -Пазове, за цену треба питати повериоца. Некрентина од 125 квадрата простире се на 25 ари.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)