Raiffeisen banka је прва на тржишту омогућила Garmin Pay услугу корисницима својих Виса картица

Промо

14. 06. 2021. у 08:00

Брзо, сигурно и бесконтактно плаћање

Raiffeisen banka је прва на тржишту омогућила Garmin Pay услугу корисницима својих Виса картица

Промо

Raiffeisen banka је свим клијентима банке, корисницима Виса картица, омогућила коришћење услуге Garmin Pay. Овим настављамо тренд имплементирања најсавременијих технолошких решења која нашим клијентима пружају све опције дигиталног банкарства и супериорно корисничко искуство. Уз помоћ ове услуге корисници Виса картица ће користити предности свог Гармин сата да би извршили бесконтактна плаћања. Garmin Pay услуга може да се користи у продавницама, апотекама, ресторанима, кафићима, у таксију и на свим другим продајним местима.

Garmin Pay се врло лако подешава у само пар корака. Када се први пут пријавите у дигитални Garmin Wallet, од Вас ц́е се тражити унос ПИН кода креираног током процеса регистрације картице. Након једноставне регистрације, корисник може одмах да почне да користи Garmin Pay услугу и тако настави да остварује све погодности које му нуде Виса картице Раиффеисен банке. Дигиталном Garmin Wallet-u се лако и брзо може приступити путем Гармин сата притиском на главно бочно дугме или одабиром иконе Wallet на екрану паметног сата.

Сигурност и приватност су најважније одлике Garmin Pay услуге. Када се путем Garmin Pay услуге користи Виса картица Raiffeisen banke, стварни бројеви картица се не чувају на уређају, нити на Гармин серверима.

За више информација о Garmin Pay услузи, посетите: хттпс://www.раиффеисенбанк.рс/дигиталне-услуге/гармин-паy/

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)