УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Mинистар финансија уручио кључеве од стана породици Ћеримовић из Врања

Novosti online

28. 05. 2021. у 15:14

МИНИСТАР финансија у Влади Републике Србије Синиша Мали потписао је данас уговор о додели трособног стана у насељу „Земунске капије“ са добитником у наградној игри „Узми рачун и победи“, Слободаном Ћеримовићем из Врања.

УЗМИ РАЧУН И ПОБЕДИ: Mинистар финансија уручио кључеве од стана породици Ћеримовић из Врања

Фото: Танјуг

Министар Мали је изразио задовољство што је награду добила велика породица попут Слободанове, и пожелео им да што више лепих тренутака проведе у свом новом стану.

- Желим да вам захвалим што сте играли ову наградну игру и дали подршку држави и Влади Србије да се сви боримо против сиве економије, да узимамо фискалне рачуне. Слободан је рекао да ће наставити да игра ову наградну игру не само због награде, него и због тога што треба да градимо уређену Србију. То подразумева и да када уђемо у продавницу треба да узмемо фискални рачун јер приходи од тог рачуна одлазе у буџет, а из тога градимо болнице, школе, путеве, купујемо вакцине - рекао је Мали.

Према његовим речима у базену је у тренутку извлачења Слободанове коверте било 2,4 милиона коверата.

- Број коверата расте из недеље у недељу и ја позивам све грађане Србије да се придруже овој наградној игри и да на прави начин развијемо свест колико је битно узимати фискалне рачуне и борити се против сиве економије - рекао је Мали.

Слободан Ћеримовић живи у Врању и ради у градском водоводу. Има троје деце и деветоро унучади. Он је након доделе награде рекао да цео живот игра разне наградне игре, али да никада ништа није добио. Додао је и да је послао доста коверата за „Узми рачун и победи“.

Добитник стана је навео и да ће се са породицом договорити ко ће живети у новом стану.

Влада Републике Србије је за други круг ове наградне игре издвојила 350 милиона динара, а наградни фонд је већи него прошли пут јер срећне добитнике очекује чак 16 станова у Београду, од којих је 14 у насељу „Земунске капије“, а два у Београду на води, као и 60 аутомобила „фијат 500Л“.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)