ЈАВИЛА СЕ НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА ИЗ БОГАТИЋА: Томанија (15) има услов за родитеље да се врати кући

Новости онлине

18. 05. 2021. у 23:16

ОДБЕГЛА малолетница Томанија Д. (15) и њен дечко Баја Миловановић (19) из Богатића, за којима полиција трага последњих недељу дана, јавили су нам се вечерас из свог скровишта.

ЈАВИЛА СЕ НЕСТАЛА ДЕВОЈЧИЦА ИЗ БОГАТИЋА: Томанија (15) има услов за родитеље да се врати кући

Фото: Фејсбук

Обоје су били расположени и насмејани, а девојчица је прво поручила родитељима да не треба да брину за њу јер је добровољно напустила кућу и да ће се вратити са својим дечком када повуку пријаву против њега за наводну отмицу и прихвате да остане са њим.

-Није тачно да сам отета, добровољно сам побегла од куће. Ја сам се заљубила у њега, волим га и хоћу да будем са њим, а другачије нисам могла осим да побегнем. Они би ми сигурно бранили, као и раније што су ми бранили да имам дечка и да се забављам - рекла је девојчица.

Додаје да се пре три дана телефоном јавила родитељима и поручила им да не брину, да није отета, и да је оцу и мајци поставила услове под којима ће се појавити са, још увек за све, па и полицију - тајне локације на којој се крију.

-Када престану да нас траже и пристану да будемо заједно, појавићу се и ако треба ићи и у полицију и Центар за социјални рад - поручила је она.

Фото: Инстаграм

Томанија и Баја

Открили су како су заједно испланирали да побегну. Она се искрала кроз прозор своје куће прошлог уторка у зору и са Бајом нестала у непознатом правцу. Из скровишта су на Фејсбуку емитовали видео поруку њеним родитељима, у којој је она насмејана, нашминкана и весела.

-Упознали смо се преко друштвених мрежа, дописивали смо се, а када је она дошла у Србију видели смо се неколико пута. У контакту смо око шест месеци, а у вези отприлике последња три месеца. Када смо се видели, смо схватили смо да не можемо једно без другог - рекао је Баја.

РОДИТЕЉИ НЕСТАЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ

Њени родитељи, отац Славко и мајка Марина су полицији у Богатићу прошлог уторка пријавили нестанак ћерке. Помишљали су да је отета све док заљубљени пар после четири дана на Фејсбуку није објавио заједничку слику.

После тога их мучи сумња да је њихова ћерка добровољно напустила кућу. Посумњали су и да је то учинила због забрањене љубави, што су им ћерка и њен изабраник и потврдили прво преко фотографија и коментара на Фејсбуку, а онда и када су им пре три дана телефоном поручили да их нико не може раставити.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)