ДВЕ ВЕРЗИЈЕ НЕСТАНКА МАЛЕ ТОМАНИЈЕ: Младић објавио слику са девојчицом, полиција трага за њим (ФОТО)

Новости онлине

18. 05. 2021. у 18:45

ПОЛИЦИЈА у Богатићу интензивно покушава да пронађе петнаестогодишњу Томанију Д, чији су нестанак родитељи пријавили пре недељу дана.

ДВЕ ВЕРЗИЈЕ НЕСТАНКА МАЛЕ ТОМАНИЈЕ: Младић објавио слику са девојчицом, полиција трага за њим (ФОТО)

Фото: Нестали Србија/Инстаграм

Инспектори трагају и за младићем Бајом Миловановићем (19) из овог места са којим се, према фотографијама са друштвених мрежа и досадашњим оперативним сазнањима, девојчица скрива.

Више инспектора и полицајаца без престанка разговара са рођацима и фамилијом у Богатићу и уз сарадњу са колегама из суседних градова покушавају да открију где су се притајили, а помоћ очекују и од сектора за високотехнолошки криминал.

Родитељи нестале девојчице, отац Славко и Марина су забринути што недељу дана не знају где им је ћерка и смирени су тек толико што знају да је жива.

Наиме, на фејсбук профилу Баје Миловановића пре три дана је објављена његова слика са Томанијом, на којој позирају као заљубљени пар.

Девојчица се, испричали су родитељи инспекторима, искрала из своје собе прошлог уторка, око пола четири ујутру.

- Били смо увече код пријатеља и кући смо се вратили око 11 сати. И Томанија се вратила са нама и отишла у своју собу. Када сам се пробудио ујутро око три, пола четири, приметио сам је нема - испричао је отац Славко.

Потрага их је одвела до куће Баје Миловановића у улици на другом крају Богатића са којим се, како су сазнали, упознала преко друштвених мрежа.

Фото: Инстаграм

- Њих двоје се нису забављали, није нам познато ни да се видела са њим. Ми живимо у Немачкој и дошли смо кући за празнике и она је повремено излазила са друштвом и није се касно враћала кући. Томанија је добро, послушно дете, тиха је, повучена, у Немачкој иде редовно у школу и добар је ђак. Нисмо никада имали проблема са њом ни са остало троје деце - каже мајка Марина.

Томанијини родитељи су инспекторима изнели своје сумње. Могуће су, кажу, две варијанте: да су се Томанија и Баја заљубили, па су заједно побегли и скривају се од својих породица или је њихова ћерка отета.

- Шта она зна са својих 15 година? Од своје седме године је са нама у Немачкој и васпитали смо је да треба да заврши школу и занат и да се запосли. Ни слутили нисмо да може тек тако да оде од куће - кажу родитељи искључујући могућност да је Томанија решила да се уда.

Ни родитељи Баје Миловановића, кога полицији такође тражи као нестало лице, нису могли да помогну забринутим Томанијим родитељима, пошто не знају где се скрива њихов син. Обоје су искључили мобилне телефоне након што су на Фејсбуку поставили једну заједничку слику, па је породицама преостало само да се уздају да ће их пронаћи инспектори и полицајци из станице у Богатићу.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)