ВУЛИН О ПОВЕЋАНОМ ИЗДАВАЊУ ПУТНИХ ИСПРАВА: Полиција чини све како би изашла у сусрет грађанима

Novosti online

18. 05. 2021. у 15:49

МИНИСТАР унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин је данас приликом посете Полицијској управи у Јагодини истакао да Министарство унутрашњих послова прати потребе својих грађана и да су због појачаног интересовања грађана за издавање личних, пре свега путних исправа, многе полицијске управе и станице продужиле радно време шалтера и увеле рад викендом.

ВУЛИН О ПОВЕЋАНОМ ИЗДАВАЊУ ПУТНИХ ИСПРАВА: Полиција чини све како би изашла у сусрет грађанима

Илустрација / Фото Depositphotos

-Услед повећаног интересовања грађана за издавање путних исправа, Министарство унутрашњих послова у местима у Србији где је интересовање највеће, увело је продужено радно време шалтера, као и рад суботом и недељом у појединим полицијским управама и станицама.

Фото Жч Кнежевић

 

Током прошле године пандемија корона вируса у великој мери је утицала на интересовање грађана за издавање личних, посебно путних исправа. Отварају се границе, почиње сезона годишњих одмора, а ове године истиче и милион путних исправа, као и претходне године, када већина грађана није продужила своје исправе, због чега је у овом периоду интересовање грађана за издавање путних исправа повећано у појединим полицијским управама и станицама.

-Полиција чини све како би изашла у сусрет грађанима и овим путем молим наше грађане да буду стрпљиви, да имају поверење у своју полицију и да искористе своје заказане термине- поручио је министар Вулин из Јагодине, који је грађане позвао да у што већој мери користе услуге портала еУправа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)