МЕРИДИАН И УНИЦЕФ УДРУЖИЛИ СНАГЕ: Стиже новчана помоћ Индији

Промо

18. 05. 2021. у 12:30

Меридиан део великог пројекта УНИЦЕФ

МЕРИДИАН И УНИЦЕФ УДРУЖИЛИ СНАГЕ: Стиже новчана помоћ Индији

Foto: UNICEF SRBIJA

Од како је пре више од годину дана пандемија променила животе свих нас, донације и друштвено одговорне акције компаније Меридиан организују се не само у Србији и окружењу, већ и у целом свету.

Након вишемилионских износа које је до сада донирао здравственим системима Србије и региона, поплављеним срединама на Косову и Метохији, као и малишанима који болују од ретких и опасних болести, Меридиан се прикључио и пројекту прикупљања донација народу Индије у борби против другог таласа пандемије ЦОВИД-19.

Са преко 300.000 нових случајева заразе дневно, друга најмногољуднија држава света суочава се са здравственом катастрофом.

Овако аларманта ситуација била је повод да компанија Меридиан хитно реагује и пошаље вредну новчану помоћ како би помогла Индији да се изборби са смртоносним вирусом.

Својом великом новчаном донацијом, компанија Меридиан је тако постала део глобалне хуманитарне кампање која за циљ има отварање нових погона за производњу кисеоника и тестова за болнице широм Индије, те што масовнију вакцинацију.

Још од почетка 2020, запослени у компанији Меридиан, као својеврсни хуманитарци, свакодневно су на терену широм света како би се подмириле све веће потребе за медицинском материјалом и опремом.

Поред донација за више од 150 градова Европе, Азије и Африке, Меридиан је материјално подржао и Програм солидарног одговора на Цовид-19 Светске здравствене организације.

Месеци за нама пуни су искушења – зато и пример Меридиана подсећа да је глобална солидарност једина одржива вредност у времену неизвесности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)