СТУДЕНТИ ИЗ СРБИЈЕ У МОСКВИ: Прилика да се упознају са системом образовања у Русији

Novosti online

17. 05. 2021. у 17:39

ДЕЛЕГАЦИЈА студената испред Републике Србије у посети је Москви и Универзитету РУДН.

СТУДЕНТИ ИЗ СРБИЈЕ У МОСКВИ: Прилика да се упознају са системом образовања у Русији

Фото

Данас је одржан састанак представника студената са кабинетом Амбасаде Републике Србије у Русији. Ово је прилика да студенти наше земље упознају систем образовања у Русији, како и културу 158 земаља из којих млади студирају на овом универзитету.

Данас су нас угостили Славољуб Царић заменик амбасадора Републике Србије у Републици Русији и Бранислав Радојичић први саветник амбасаде РС у РС.

Студенти Републике Србије имали су састанак са представницима студената Азије, Африке, Европе и Латинске Америке који студирају на интернационалном универзитету РУДН у Москви.

Од представника студената у посети Москви су председница СКОНУС-а Маргарета Смиљанић, председник ЦЕРОБ-а Стефан Милић, председник Студентског парламента Универизтета у Нишу и председник Скупштине СКОНУС-а Ђорђе Петровић, председник Студентског парламента Универзитета у Новом Пазару и омбудсман СКОНУС-а Изет Цама, представник Универзитета у Београду Јагош Стојановић, представница Универзитета у Новом Саду и заменица председника СКОНУС-а Младена Микан, представник Студентског парламента Универзитета у Крагујевцу и заменик председника Скупштине СКОНУС-а Илија Петровић, представник Студентског парламента Универзитета у Косовској Митровици Слађан Трајковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)