ПРИЗНАЊЕ КОМПАНИЈИ „ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ“ ЗА ОМИЉЕНИ БРЕНД ПОТРОШАЧА

Промо

13. 05. 2021. у 16:30

Компанија „Дунав осигурање“ добитник је овогодишње награде „Миљеник потрошача“ за омиљене брендове на тржишту Србије

ПРИЗНАЊЕ КОМПАНИЈИ „ДУНАВ ОСИГУРАЊЕ“ ЗА ОМИЉЕНИ БРЕНД ПОТРОШАЧА

Фото: Александар Мијатовић

У Свечаној сали Скупштине Београда данас су, у организацији удружења „Моја Србија” и уз подршку Града Београда, додељена признања „Миљеник потрошача“ за најбоље брендове на тржишту Србије. Компанија „Дунав осигурање“ је у категорији „Осигуравајућа друштва” гласовима потрошача изабрана за омиљени бренд и поносно понела титулу „Миљеник потрошача”.

У конкуренцији од 1.500 брендова у 30 категорија номиноване су најпознатије домаће компаније, које су грађани наградили за квалитет, препознатљивост и друштвену одговорност. Признање „Миљеник потрошача” додељено је на основу гласова потрошача, с циљем подстицања здраве конкуренције међу компанијама и стварањем препознатљивог и престижног бренда у који ће грађани имати поверење.

Признање је испред Компаније „Дунав осигурање“ примила председница Извршног одбора, Ивана Соковић, која је истакла да ово признање представља најбољи подстицај и потврду успешног пословања Компаније.

Фото: Промо

 

„Прилагођавајући се новонасталим околностима и пратећи тржиште осигурања и потребе клијената, ’Дунав осигурање’ континуирано ради на унапређењу услуга, а ово признање потврда је да се труд исплати. Поред пословних успеха, ову поносну титулу ’Миљеника потрошача’ дугујемо нашој друштвеној заједници и свима онима који су нам указали поверење“, рекла је Ивана Соковић.

У складу са слоганом Компаније „Пријатељ остаје пријатељ“, поносни смо што смо оправдали поверење потрошача, које представља најбољи подстицај да и у наредном периоду истрајемо у нашој мисији подршке друштвеној заједници и онима који су њен најважнији део.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)