ИСПОВЕСТ "НЕУНИШТИВОГ ЖАПЦА": Пре девет година преживео кишу метака, а данас региструје лек против короне

Novosti online

12. 05. 2021. у 23:26

НЕМАМ две трећине главе. Све је пластика, као Робокап сам. Преживео сам кишу метака, менингитис, хепатитис... Ма све.

ИСПОВЕСТ НЕУНИШТИВОГ ЖАПЦА: Пре девет година преживео кишу метака, а данас региструје лек против короне

Фото: Принтскрин

Овако данас прича о себи Новосађанин Небојша Тубић, звани Жабац, човек невероватно бурне животне биографије, који је маја пре девет година преживео је тешко рањавање у башти кафића у Новом Саду. И преживео је и ушао у Гинисову књигу рекорда.


- На рођењу су говорили да имам проблем у глави. Тачније рођен сам са грешком – говорио овој контроверзни Новосађанин који је грлио све лепотице са простора бивше СФРЈ од певачице Гоце Божиновске до екс-моделсице Сандра Маљиченко.

Жабац данас има нову мисију. Циљ му је да региструје биљни лек, тачније суплемент, који је по његовим тврдњама ефикасан у борби против короне.


- Овај суплемент је направљен још 1995. године. Урадио га је мој пријатељ лекар из Новог Сада. Званична промоција је била на Сајму фармацеута у Москви. Корона је мачији кашаљ – наводи власник некадашњих популараних дискотека и каже да сада иде по Европи како би регистровао овај биљни лек јер је то обећао пријатељу лекару који је преминуо пре две године.


Тубић је последњи пут у медијима био после хапшења у новембру 2017. године јер је тешко претукао новосадског инвеститора Спасоја Милићевића (63) који је касније преминуо у болници.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)