ПРЕМИНУО ПЕТАР ЂУРИЋ: Колеге и сарадници памтиће певача групе "Ана Марија" по ведром духу и позитивној енергији коју је несебично ширио

Новости онлајн

12. 05. 2021. у 15:52

СА НЕИЗМЕРНО тугом и жалошћу примили смо вест да је 11.05.2021. године изненада преминуо наш дугогодишњи колега и сарадник Петар Ђурић, саопштено је из Организације произвођача фонограма Србије.

ПРЕМИНУО ПЕТАР ЂУРИЋ: Колеге и сарадници памтиће певача групе Ана Марија по ведром духу и позитивној енергији коју је несебично ширио

Фото: ОФПС

Петар Ђурић рођен је 28.11.1963. године у Београду. Још од ране младости бавио се музиком и већ је од средње школе имао бенд. Био је певач у групи Ана Марија, која се прославила својим хитом Зашто децачи плачу.

Почев од 1996. године био је власник и директор музичке куће И.Т.М.М. продукција доо Београд, која је оснивач и члан организације ОФПС. Такође, од 2012. године био је власник, а потом и директор музичке куће Маxи мусиц доо Београд, која је такође дугогодишњи члан организације ОФПС.

У периоду од 2006. до 2019. године успешно је обављао функцију директора организације, а потом од 2019. године до данас био је на месту саветника директора и председника Надзорног одбора. Својим доприносом у раду и својим стручним знањем и способностима у многоме је утицао на развој и успех организације ОФПС.

Све колеге и сарадници сећаће га се по његовој стручности за област ауторског и сродних права, али пре свега по његовом ведром духу, позитивној енергији коју је несебично ширио и топлини коју је у себи имао.

Сахрана ће се обавити у петак 14.05.2021. године у 11 часова на гробљу Орловача.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)