„Дунав осигурање с Тамаром у акцији - пријатељи на делу“

Промо

12. 05. 2021. у 11:30

ПОД слоганом “Пријатељ од детињства” Компанија “Дунав осигурање” своју мисију подршке пројектима друштвене одговорности спроводи посебно бринући о друштвеној заједници, стварању лепшег и хуманијег окружења и бољих животних услова.

„Дунав осигурање с Тамаром у акцији - пријатељи на делу“

Фото: Промо

Вишегодишње партнерство Компаније и пројекта “С Тамаром у акцији”, које је ушло у пету годину, потврда је оваквог пословања и жеље да се кроз заједничке напоре бројним угроженим породицама обезбеди сигуран дом и достојанствени услови за живот.


Од почетка ове сарадње, “Дунав осигурање” је учествовало у реновирању 116 кућа социјално угрожених породица које живе на територији целе Србије. На тај начин Компанија је помогла да преко 700 људи, од којих је око 470 деце, добију далеко боље животне услове, осигуравајући на тај начин око 9.300 квадрата кућа. У оквиру овог пројекта, свака кућа је добила осигурање домаћинства “Чувар куће”, док породице на територији Косова и Метохије добијају полисе животног осигурања.

Поред реновирања домова, Компанија “Дунав” је заједно са Тамаром и ‘акцијашима’ учествовала и у обнови и реконструкцији више основних школа, стварајући на тај начин боље услове за образовање деце, посебно у сеоским срединама, и то у селу Кнић код Груже, Мечковац код Врања и Извор код Пирота. Поред подршке у набавци материјала за реновирање, најмлађима су дароване играчке, гардероба, спортска опрема и све оне потрепштине које их могу усрећити на путу њиховог одрастања.

Хуманост пројекта и подршка малишанима, посебно су биле значајне кроз донације Клиничком центру Крагујевац за уградњу лифта на клиници за педијатрију, као и заједничком реновирању куће Удружења Нурдор, намењене опоравку деце оболеле од рака. На тај начин омогућено је да мали- велики борци и њихови родитељи добију место за боравак и оздрављење.

Компанија “Дунав осигурање”, као одговоран пријатељ, још једном је потврдила своју безрезервну подршку друштвеној заједници и потврдила да остаје и у наредном периоду пријатељ и ослонац онима којима је помоћ најпотребнија, доприносећи тако стварању лепшег и хуманијег друштва.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)