МОРАМО БИТИ УЈЕДИЊЕНИ У БОРБИ ПРОТИВ НАСИЉА: Министар Вулин упутио телеграме саучешћа поводом напада у Казању

Novosti online

11. 05. 2021. у 19:09

МИНИСТАР унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин упутио је изразе најдубљег саучешћа бројним руским званичницима и руском народу поводом напада у Казању.

МОРАМО БИТИ УЈЕДИЊЕНИ У БОРБИ ПРОТИВ НАСИЉА: Министар Вулин упутио телеграме саучешћа поводом напада у Казању

Фото Министарство Одбране

- Дозволите да Вам у име Министарства унутрашњих послова Републике Србије и у своје лично име, упутим изразе саучешћа поводом стравичног напада у Казању. Дубоко нас је потресао овај догађај и тешко је наћи речи утехе онима који су изгубили своје најближе.

Уверавамо Вас да је Министарство унутрашњих послова Републике Србије поуздан и посвећен партнер по свим питањима од безбедносног значаја којима се штити слобода и живот наших грађана", стоји у телеграму саучешћа које је министар Вулин упутио Николају Патрушеву, секретару Савета безбедности Руске Федерације.

Вулин је изразе најдубљег саучешћа упутио свом руском колеги министру унутрашњих послова Руске Федерације Владимиру Колокољцеву, директору Федералне службе снага Националне гарде Руске Федерације Виктору Васиљевичу Золотову, као и амбасадору Руске Федерације у Србији Александру Боцан-Харченку.

- На жалост, овај напад је још један пример да морамо бити уједињени и одлучни у бескомпромисној борби против сваког облика насиља који угрожава и подрива наше заједничке вредности.

Дозволите да још једном упутим изразе жаљења и подршке руској држави и руском народу", наводи се у телеграмима саучешћа министра унутрашњих послова Александра Вулина. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)