МИНИСТАР ВУЛИН НАЈАВЉУЈЕ: До краја године позорници у свим већим градовима

Танјуг

11. 05. 2021. у 15:24

ДО краја ове године у свим већим градовима у Србиј биће распоређено 400 полицајаца позорника, као још један одговор државе на улични криминал, најавио је данас министар унутрашњих послова Александар Вулин.

МИНИСТАР ВУЛИН НАЈАВЉУЈЕ: До краја године позорници у свим већим градовима

Фото: И. Митић

"Грађани ће имати коме да се пожале, а позорник ће у свом рејону знати ко се где окупља, ко долази испред школа, а није му ту место", рекао је Вулин.

Поручио је да ће полиција криминалцима учинити живот немогућим, и где год да буду, биће присутна и спречиће њихове криминалне послове.

-Покренули смо и акцију ''Гнев'', где је свака полицијска управа доставила списак људи који су безбедносно занимљиви из било ког разлога. Ако не можемо да докажемо да се бави дрогом, можда има зграду коју гради ''на црно'', навео је министар Вулин и подвукао да није битно за шта ће криминалац да „падне“, већ да "важно је да падне“.

Сматра да је битно да криминалци знају да ће им живот бити тежи.

-Позорници и, наравно, читава полиција ће се побринути и радити на томе да то тако и буде, уз пуно поштовање закона", рекао је министар Вулин, на скупштинском Одбору за одбрану и унутрашње послове.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)