ФИЛМСКА СЦЕНА НА МИЛОШУ ВЕЛИКОМ: Човек на рампи добио инфаркт - радница "Путева" му спасила живот

Новости онлајн

09. 05. 2021. у 15:42

УОБИЧАЈЕН празнични дан на наплатној станици "Лајковац" на аутопуту "Милош Велики", Ускрс, 2. мај, око 14 часова, недалеко од кабине за наплату путарине у којој је тада радила Јелена Синђелић, претворио се у праву филмску сцену.

ФИЛМСКА СЦЕНА НА МИЛОШУ ВЕЛИКОМ: Човек на рампи добио инфаркт - радница Путева му спасила живот

Архива

Наиме, у том тренутку зауставио се аутомобил марке "шевролет круз". Врата возила су се отворила, а у том тренутку човек је покушавао да изађе, али је пао поред аутомобила.

Јелена је одмах притрчала у помоћ и тада је почела још једна битка за живот.

Док је позивала Хитну медицинску помоћ, Јелена је уочила једна кола Хитне помоћи како се приближавају наплатној станици. Реаговала је брзо и промишљено и зауставила их. Лекара и медицинску сестру одмах је одвела до човека коме је позлило. По савету лекара, поливала је човека водом и држала све време инфузије изнад његове главе.

Захваљујући Јелениној брзој реакцији и Хитној медицинској помоћи, Ненад Павловић, који је доживео инфаркт миокарда, тај дан славиће као свој други рођендан.

- Стварно не знам како да се захвалим тој девојци! Живот ми је спасила - узбуђено започиње своју причу Павловић и наставља: "Кретао сам се аутопутем "Милош Велики", у смеру од Београда према Љигу и када сам се приближио искључењу за Лајковац, позлило ми је. Осећао сам јак бол у грудима, рукама и ногама, несвестицу, мучнину и губитак кисеоника. Једва сам успео да отворим врата и срушио сам се - испричао је он.

Тај дан Ненад Павловић неће никада заборавити, али неће ни Јелена, ни остали запослени у ЈП "Путеви Србије", истакли су у том предузећу.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)