НЕСТАЛА МАЈКА БЕБЕ У СУБОТИЦИ! Ренатин муж очајан: Она је психички лоше, бојимо се да јој се нешто није догодило

Новости онлине

08. 05. 2021. у 11:20

РЕНАТА Шипош (37) из Суботице, мајка једноипогодишњег дечака, нестала је у овом граду у уторак, након што је отишла да купи мајци лекове.

НЕСТАЛА МАЈКА БЕБЕ У СУБОТИЦИ! Ренатин муж очајан: Она је психички лоше, бојимо се да јој се нешто није догодило

Фото: ФБ принскрин

Тог дана понашала се, како наводи њен супруг Арпад, сасвим уобичајено, рекавши му, пред излазак из куће, да жури.

- Тог дана кад је отишла, журила је, син нам је заспао, било је око 12.30 сати. Хтела је да крене, објаснила ми је да иде да подигне мами пензију и лекове и после се није вратила - започиње Арпад, додајући да је Ренатин нестанак пријавио пре три дана.

Мајка јој је непокретна, шлогирана, има стент и узима пуно лекова, а иначе живи са нама. Рената је однела здравствену књижицу своје мајке и моју личну карту да реши нешто за родитељски додатак. Сад је и њена мајка у проблему јер остаје без лекова који су јој хитни - напомиње Арпад.

Како каже, звао ју је после њеног одласка, јавила се на кратко, рекла да је отишла у другу кућу коју има ту у Суботици, да је тамо, да чисти нешто...

- То је било у уторак око 20.30 сати. После тога јој је телефон био искључен. Тамо су је комшије виделе последњи пут пре три дана. Ишли смо са инспектором да је тражимо, али ништа. Она је психички лоше, лечила се од алкохолизма годинама, узима и даље лекове за то. Бојимо се да јој се нешто није догодило. Тражимо неки знак да је добро... Нико је није видео, сваког пријатеља сам позвао, тражим је и ја, тражи је полиција... - очајан је њен супруг.

Арпад истиче да су били у добрим односима, једино је пре месец дана попила, осим тога, нису имали никаквих проблема.

Рената је, наводи њен супруг, када је тог дана одлазила од куће, на себи имала белу мајицу, црне панталоне и црне ципеле, наочаре за сунце, сиву спортску торбу и јакну.

Уколико сте је видели или чули нешто о Ренати, позовите полицију или њеног супруга на број телефона 061/237-8256.

(Пинк.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)