НОВО РАДНО ВРЕМЕ ШАЛТЕРА МУП-а: Ево до када и где можете поднети захтеве за издавање личних докумената

З.У.

06. 05. 2021. у 16:26

- ЗБОГ почетка летњих годишњих одмора и повећаног интересовања грађана за издавање личних и путних докумената, Министарство унутрашњих послова је продужило радно време на управним пословима у Полицијској управи за град Београд у Улици Љермонтовој број 12а, и то суботом од 7.30 до 20 часова, као и недељом од 7.30 до 15.30 часова - саопштило је Министарство унутрашњих послова.

НОВО РАДНО ВРЕМЕ ШАЛТЕРА МУП-а: Ево до када и где можете поднети захтеве за издавање личних докумената

Архива

Такође, у сарадњи са Канцеларијом за информационе технологије и електронску управу Владе Републике Србије, од недеље, 9. маја, грађани који буду електронски заказали термин, моћи ће да подносе захтеве за издавање пасоша и личних карата  недељом од 8 до 15 часова у згради СИВ-а 3, у Улици Омладинских бригада број 1, у Новом Београду.

У Полицијској управи у Новом Саду, у Булевару краља Петра I број 11, од петка, 7. маја, грађани ће моћи да подносе захтеве за издавање личних карата и пасоша сваког радног дана од 7 до 21 час. У овој полицијској управи грађани ће моћи и електронски да закажу термин за подношење захтева за лична документа.

Министарство унутрашњих послова ће, као и до сада, радно време прилагођавати потребама грађана и у зависности од заинтересованости грађана додатно отварати шалтерска места за пријем захтева за издавање личних документа - пише у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)