"ЧИСТАЧИЦЕ МИСЛИЛЕ ДА ЈЕ ТОАЛЕТ ЗАУЗЕТ": Ћерка чека резултате обдукције Петра чије је тело пронађено на ВМА

Новости онлине

06. 05. 2021. у 11:19

ПЕТАР Симић (82) нестао је након одласка на преглед на ВМА 1. маја. За њим се трагало четири дана, а јуче га је чистачица пронашла у тоалету ове установе.

ЧИСТАЧИЦЕ МИСЛИЛЕ ДА ЈЕ ТОАЛЕТ ЗАУЗЕТ: Ћерка чека резултате обдукције Петра чије је тело пронађено на ВМА

Фото: З. Кнежевић/Инстаграм

Његова ћерка Маја истиче да је још у процесу чекања када су у питању додатне информације и да ће након обдукције да одлучи на који ће начин да реагује када је у питању овај трагичан догађај.

- Од када сам јуче отишла на ВМА по ствари свог оца и да видим тело, нису ме контактирали ни из болнице, нити сам добила било какве додатне детаље од полиције. Чекам обдукцију, која би требало да буде урађена наредних дана - каже Маја за "Телеграф".

Петар је пронађен у кабини тоалета, а, како објашњава његова ћерка, жене које чисте улазиле су у тај тоалет претходних дана. Ипак, како је кабина била закључана, а нико није одговарао на куцање, мислиле су да је заузето. Нису ни слутиле да је иза закључаних врата тело мушкарца који је преминуо пре четири дана.

Подсећамо, и Маја и њена мајка су више пута звале болницу, одлазиле тамо да га траже, постављале и обавештења по згради ове установе, ни не слутећи да се Петар све време налазио тамо.

Са ВМА су за наш портал рекли да је пацијент уписан у 8.40 ујутру због болова у стомаку, с тим да нема података о даљем току збрињавања.

- Надлежни органи тренутно предузимају све мере и радње у циљу утврђивања свих околности у вези са овим случајем. Истичемо да ће уколико се утврди да је било пропуста запослених на ВМА, они бити најоштрије санкционисани - наводи се у касније објављеном саопштењу ВМА.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)