ВАКЦИНИШИТЕ СЕ ДА МОЖЕМО ДА РАДИМО: Председник поново апеловао на грађане Србије

Тањуг

01. 05. 2021. у 08:26

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић поново је данас апеловао на грађане да се вакцинишу, како би сачували здравље и омогућили напредак економије.

ВАКЦИНИШИТЕ СЕ ДА МОЖЕМО ДА РАДИМО: Председник поново апеловао на грађане Србије

Фото: Принтсцреен

- Молим људе да се вакцинишу. Имамо вакцине, молим вас ко бога, идите вакцинишите се, да бисмо могли да преживмо, да радимо напредујемо - рекао је Вучић новинарима на Фрушкој гори.

Замолио је све да не одбијају вакцинацију због невероватних прича неодговорних људи против цепљења.

- Не знате шта да кажете и урадите за оне који воде кампању против вакцинације. А, то да се иживљавамо на људима који данас, 1.маја, хоће да шетају по природи, нити можемо, нити хоћемо, нити је реално - рекао је Вучић.

Он је додао да се не може прекинути живот, јер људи желе да живе, али да је важно да од 8. маја угоститељи почну да раде, али да се сви придржавају мера, како би могли да зараде.

Истиче да упорно, све време истиче значај вакцинације, јер без тога, нећемо моћи да радимо и имаћемо за месец дана ново закључавање.

- То је суштина, ако то неко не разуме… Али, не могу све ствари да променим. То вам је као са овим нон пејперима, све сам стручњаке саслушао ових дана, а нико осим једног искусног дипломате у пензији, није ни прочитао. Ми унапред имамо став о свему, углавном негативан, а да ништа прочитали нисмо и да никад нећемо реалну ситуацију да кажемо - рекао је Вучић.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)