КОНАЧНО БЕЗ ГУЖВИ НА АУТО-ПУТУ: Саобраћај на наплатним рампама нормализован, чека се само још у Прељини

Танјуг

30. 04. 2021. у 21:17

ПРЕМА последњим информацијама, на наплатној станици Прељина више нема задржавања возила, као ни на осталим наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији.

КОНАЧНО БЕЗ ГУЖВИ НА АУТО-ПУТУ: Саобраћај на наплатним рампама нормализован, чека се само још у Прељини

Фото: Пиксабеј

На ауто-путу Милош Велики, Е-763, у тунелу Брђани, у смеру ка Прељини, успостављени су редовни услови одвијања саобраћаја, саопштили су "Путеви Србије".

Нема гужви на критичним тачкама - на деоници пута од Златибора ка Ужицу и обилазници код Чачка где су током дана забележене најдуже колоне. Дуге колоне возила на деоници пута од Златибора ка Ужицу забележене су од преподнева до предвече, преноси РТС.

На обилазници код Чачка саобраћај се одвија неометано. На наплатној станици Прељина више нема задржавања. Такође на осталим наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији, нема задржавања возила.

Због већег броја возила ка туристичким центрима, саобраћајна полиција ће појачати контролу брзине, претицања и контролу алкохола.

На наплатној станици Таково више нема задржавања возила, саопштили су Путеви Србије.

На наплатној станици Прељина возила и даље чекају 60 минута на наплати, а на осталим наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)