ОВДЕ СУ НАЈВЕЋЕ ГУЖВЕ: Детаљне информације о стању на путевима, спремите се за вишесатно чекање (ФОТО/ВИДЕО)

Новости онлине

30. 04. 2021. у 17:59

ЗБОГ празника и "бега" градске популације у природу огромне гужве владају на ауто-путу Милош Велики. Од тунела Брђани до Прељине формирана је колона возила од чак осам километара.

ОВДЕ СУ НАЈВЕЋЕ ГУЖВЕ: Детаљне информације о стању на путевима, спремите се за вишесатно чекање (ФОТО/ВИДЕО)

Фото: Новости

У тунелу Брђани, у смеру ка Прељини, обустављен је и саобраћај због формиране колоне возила која прети да затвори тунел.

На ауто-путу Е-75, петља Сурчин-петља Остружница, до 01.11.2021.г. , од 8 до 16 ч. - вршиће се радови на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко реке Саве. Саобраћај из правца Новог Сада ка Београду преусмерен је на новоизграђени део моста (супротан смер), правац Београд ка Новом Саду.

На деоници Макрешане – Крушевац (Јасика), до 01.11.2021. г. важиће измена режима саобраћаја због постављања привремене саобраћајне сигнализације за потребе обезбеђивања улаза и излаза са градилишта током извођења припремних радова у склопу изградње ауто-пута Е-761, деоница Појате-Крушевац.

На деоници Зајечар (Вршка чука) - Књажевац (Кална), до 01.11.2021. г. вршиће се радови на мостовима, на следећим локацијама:

  • село Вратарница, наизменично пропуштање возила помоћу семафора,
  • мост преко Јелашничке реке, наизменично пропуштање возила помоћу знакова за првенство пролаза,
  • у близини места: Мали извор, Минићево, Горње Зуниче и скретање за Дебелицу и Јаковац, одвијање саобраћаја преко девијација.

На деоници Давидовац (Поповац) – Грза – Стража (Зајечарски пут), до 28.06.2021. г. доћи ће до измена режима саобраћаја у зони тунела „Грза" због радова на изградњи бујичних преграда преко реке Грза и Слеменског потока.

На деоници Бољевци – Обреновац, до 10.05.2021. г. доћи ће до обуставе саобраћаја. Алтернативни путни правац из правца Обреновца је државни пут И А реда број 2 (Милош Велики), а из правца Бољевца ка Обреновцу нема алтернативног путног правца.

  • На наплатној станици Таково, на наплати, задржавање возила је 120 минута,
  • на наплатној станици Прељина, на наплати, задржавање возила је 150 минута.
  • На осталим наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.10 часова на граничном прелазу Котроман, задржавање на излазу за све типове возила је 40 минута,

На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)