БИКОВИЋ ПОСЛЕ ХУМАНИТАРНЕ ЛИЦИТАЦИЈЕ: Сви заједно можемо помоћи Гаврилу!

Промо

01. 05. 2021. у 13:00

Желимо да он добије прилику за нормалан и здрав живот, зато још једном позивам све да пошаљу СМС садржине 973 на број 3030. Хвала Моззарту што се одазвао акцијии дао највећу понуду, 4.100 евра, за одело из филма „Јужни ветар“

БИКОВИЋ ПОСЛЕ ХУМАНИТАРНЕ ЛИЦИТАЦИЈЕ: Сви заједно можемо помоћи Гаврилу!

Фото: Промо

Роналдова трака, дресови репрезентативаца, копачке, хаљина Ане Ивановић, мотори... Тимска игра за Гаврилову победу на хуманитарним лицитацијама се наставља, а сваком новом понудом шаље се још снажнија порука да је беби из Крагујевца која болује од спиналне мишићне атрофије хитно потребна помоћ.

Екипа која је чувена по племенитим аукцијаукључила се у борбу за прикупљање средстава за најскупљи лек на свету. „Јужни ветар“ ставио је на лицитацију одело које је Милош Биковић носио у улози Мараша, а највећу понуду дала је компанија Моззарт – 4.100 евра.

Фото: Промо

 

Ово није наша прва акција, претходно смо продали јакну, као и ладу коју је купио Богдан Богдановић. Трудимо се да помогнемо колико год можемо. Сматрам да је у животу најбитније помоћи и урадити нешто за неког другог – рекао је Биковић приликом посете компанији Моззарт, која је претходно куповином Роналдове траке донирала 7,5 милиона динара за лечење малог Гаврила.

Одмах после прве лицитације, укључили су се и други спортисти и познате личности. Репрезентативац Србије Стефан Митровић, који је спречио Кристијанов погодатак на мечу против Португала, дао је на лицитацију копачке које је носио те вечери на Маракани, као и дрес. Затим је и Александар Митровић понудио свој дрес….

Талас хуманитарних лицитација још траје,  Гаврилу је за лечење потребно чак 2,5 милиона евра, а остало је да се прикупи још око 1,2 милиона евра.

Сви желимо да он добије прилику за нормалан и здрав живот, зато још једном позивам све да пошаљу СМС садржине 973 на број 3030. А ја се захваљујем Моззарту што се одазвао и излицитарао највећу цену – закључио је Биковић.

Гаврило Ђурђевић је рођен 7. септембра 2020. године, а три месеца после рођења констатовано је да има ретку неуромишићну болест СМА 1 (спинална мишићна атрофија тип 1). ОВДЕ можете прочитати на које начине можете да му помогнете у тешкој борби.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)