ВАЖАН ПОЗИВ: Збербанка позвала све клијенте да оставе мејл, а ово је разлог

Б. Ца.

26. 04. 2021. у 21:30

НА подручју планина Сувобор и Рудник, територији града Београда и у заштићеном подручју Националног парка "Фрушка гора", биће посађено више од 20.000 садница дрвећа.

ВАЖАН ПОЗИВ: Збербанка позвала све клијенте да оставе мејл, а ово је разлог

Фото: Промо

У питању је потписана сарадња између Збербанк Србија ЈП "Србијашуме" и ЈП Национални парк "Фрушка гора". То ће додатно допринети унапређењу бриге о шумама и животној средини у нашој земљи.

Потписивању уговора је присуствовала и Ирена Вујовић, министарка заштите животне средине у Влади Србије, која је том приликом похвалила иницијативу Збербанк и поручила да је то добар пример. Ове акције пошумљавања део су еколошке и друштвено одговорне иницијативе покренуте у оквиру пројекта под називом "Збер - зелено - 1 имејл = 1 дрво".

Реч је о пројекту у оквиру ког је Збербанк Србија позвала своје клијенте да банци оставе имејл адресу и да убудуће сва обавештења Збербанк добијају електронским путем, а не у штампаној форми. Том приликом, Збербанк се обавезала да ће у име својих клијената, за сваки прикупљени имејл посадити по једно дрво и тиме пружити додатни допринос унапређењу бриге о средини у којој живимо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)