Филмска прича - Горан Бјелогрлић у топ десет хуманих кладилаца Моззарта

Промо

22. 04. 2021. у 12:00

Драго ми је да сам био део ове племените акције, али и да сам био успешан у прогнози. Хумане ствари које ради Моззарт завређују пажњу, рекао је познати продуцент који је свој добитак наменио фондацији „Буди хуман“

Филмска прича - Горан Бјелогрлић у топ десет хуманих кладилаца Моззарта

Фото: Промо

У игри на хуманост, срећа прати људе из филмске индустрије… Осим што има осећај да подржи хит серије и филмове, продуцент Горан Бјелогрлић показао је да „као од шале“ уме и да састави сјајан племенити тикет!

„Лепа села лепо горе”, “Ивкова слава”, “Вратиће се роде”, “Монтевидео, Бог те видео”, Сенке над Балканом”, “Жигосани у рекету”… само су нека од остварења за које је добио гласне аплаузе публике, а овога пута овације су стигле за поготке у Моззартовом Хуманитарном тикету у подне.

Фото: Промо

 

Са шест парова, Бјелогрлић је дошао до квоте 21.69, а Моззарт је, као и сваког дана, дао улог од 10.000 динара. Заједничким снагама тако је прикупљено 216.900 динара, што је сувласника продуцентске кућа Цобра филм винуло међу топ десет кладилаца Моззарта. Свој добитак усмерио ка фондацији Буди хуман.

Драго ми је да сам био део ове племените акције, али и да сам био успешан у прогнози. Хумане ствари које ради Моззарт завређују пажњу, јер подсећају на то колико је важно да заједничким снагама помогнемо онима којима је то најпотребније. Са задовољством ћу се поново одазвати свакој акцији – каже Горан Бјелогрлић.

Подсетимо, рекордер племенитих листића је прослављени југословенски и сплитски фудбалер Ивица Шурјак који је за Удружење родитеља деце оболелих од малигних болести “Звончица”остварио добитак од 823.600 динара. А испред Бјлогрлића на листи набољих хуманих кладилаца налазе се још и новинар Вања Булић (351.025 динара), глумац Бранислав Трифунович (326.300 динара), фудбалски тренер Младен Крстајић (247.100 динара), кошаркаш Данило Анђушић (236.600 динара) и рукометашица Драгана Цвијић (222.600 динара).

Компанија Моззарт је само кроз акцију Хуманитарни тикет у подне донирала више од 19 милиона динара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)