ОВО ЈЕ СОЊА КОЈА ТВРДИ ДА ЈЕ ДАЧИЋЕВА ЋЕРКА: Шеф Скупштине Србије у шоку након што му је стигло писмо из Лондона

Novosti online

21. 04. 2021. у 13:52

КАО бомба пукла је вест да шеф парламента Србије Ивица Дачић у Лондону "има" непризнату ћерку Соњу!

ОВО ЈЕ СОЊА КОЈА ТВРДИ ДА ЈЕ ДАЧИЋЕВА ЋЕРКА: Шеф Скупштине Србије у шоку након што му је стигло писмо из Лондона

Фото: Printscreen

И самог Дачића затекла је садржина писма које је електронском поштом стигло на адресу Скупштине Србије а у којем извесна Соња из Лондона тврди да је непризната ћерка Ивице Дачића из брака с њеном мајком од које се никада није ни развео?!

Штавише, она тврди да има и брата чији је отац управо Дачић ком тражи признање да је његова ћерка и алиментацију уз поруку да ће се борити да до тога дође.

Фото: Printscreen

 

Шеф Скупштине Србије Ивица Дачић лако је могао да падне у несвест када му је стигао мејл од "ћерке Соње".

Он јутрос у јутарњем програму није крио колико га је затекло писмо које је добио из Лондона.

Соња из Лондона тврди да је двадесетогодишњакиња, а јутрос је у тв програму ужиов примећено да не делује тако младо него ближе Дачићевим годинама па се поставља питање како би Ивица уопште могао да јој буде тата...

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

momcilo

21.04.2021. 14:12

Stizu optuzbe za silovanje i SAD, iz Australije , sada iz Engleske. Devojcice prijavljuju seksualno uznemiravanje bez svedoka, slucaj Palma. Novi neoliberalni bapad, dali protiv vlasti ili da se sto vise u medijima prica o seksu, jer je i to nacin da se nemoral ubaci u narod

mm

21.04.2021. 16:33

Narode,novinari ovo su ozbiljne stvari pokušavaju da satanizuju narod ponovo kao divljake, silovatelje jer to su sve slučajevi povezani na neki način i( uglavnom novcem) iz vama. Pod hitno donijeti zakon za klevete. Palma je recimo protiv svega što se pokušava progurati o istopolnih zajednicama a za porodicu, materinstvo. Sve mi to smrdi.