ОБЛАЧНО И КИШОВИТО: Пролеће и даље на паузи, ево какво нас време очекује до краја недеље

Novosti online

20. 04. 2021. у 07:18

ДАНАС нас очекује променљиво облачно време са повременом кишом, али и краткотрајним сунчаним интервалима и са дневном температуром изнад 10 степени Целзијуса.

ОБЛАЧНО И КИШОВИТО: Пролеће и даље на паузи, ево какво нас време очекује до краја недеље

Фото: А. Стевановић

Понегде су могући краткотрајни локални пљускови. У вишим планинама изнад 1400 надморске висине провејаваће повремено снег. Ветар слаб западни и северозападни, у Тимочкој Крајини умерен до појачан. Притисак око нормале. Минимална температура од три до седам, а максимална од 11 степени у Димитровграду до 15 степени Целзијуса у Неготину.

У уторак у Београду променљиво облачно време са повременом кишом, али и краткотрајним сунчаним интервалима. Ветар слаб западни. Притисак око нормале. Минимална температура шест степени, а максимална до 13 степени Целзијуса.

У Војводини променљиво облачно време са повременом кишом, али и краткотрајним сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен западни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура од четири до шест степени, а максимална од 13 до 14 степени Целзијуса.

У среду топлије уз умерену облачност са сунчаним периодима и ређом појавом краткотрајне кише са већом шансом за југозападу и југу Србије. У четвртак још топлије са дужим сунчаним периодима уз поподневни развој облака.

У ноћи ка петку наоблачење са кишом долази са северозапада. У петак свежије са пролазном кишом, а на северу Србије разведравање. У суботу и недељу сунчани периоди са малом шансом за краткотрајну кишу, а дневне температуре мало изнад 15 степени Целзијуса.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)