ПРЕМИЈЕРКА ОБЈАВИЛА ДОБРЕ ВЕСТИ: Држава разматра још један вид секторске помоћи

Танјуг

19. 04. 2021. у 19:12

ДРЖАВА разматра још један вид секторске помоћи, у настојању да помогне ноћним клубовима и баровима, који у привреди спадају међу најпогођеније пандемијом, изјавила је данас председница Владе Србије Ана Брнабић.

ПРЕМИЈЕРКА ОБЈАВИЛА ДОБРЕ ВЕСТИ: Држава разматра још један вид секторске помоћи

Фото Танјуг

Она је председавала састанку Радне групе за решавање проблема барова и ноћних клубова насталих услед пандемије корона вируса, саопштила је Влада.

С обзиром на то да ноћни клубови и барови немају јединствену шифру делатности, на састанку је договорено да се до следећег састанка изради предлог по коме би ноћни клубови и барови на праведан и јединствен начин могли бити идентификовани.

Састанку је присуствовала и директорка Пореске управе Драгана Марковић, представници Министарства финансија и представници Удружења барова и ноћних клубова (НОБ).

Премијерка Брнабић је истакла да је свесна економских последица које је пандемија корона вируса већ донела ноћним клубовима и баровима, као и да су Влада Републике Србије и председник Александар Вучић посвећени тражењу најбољег, али уједно и најправеднијег решења овог проблема.

Сви учесници састанка сагласили су се да је учешће представника НОБ у радној групи убедљиво најбољи начин за изналажење решења различитих проблема и да се та пракса настави и у будућности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)