ОБНАЖЕНИ МЛАДИЋ ПОКУШАО ДА ПОЈЕДЕ ЖИВОГ ПСА У СУРЧИНУ: Полиција хитно реаговала - друштвене мреже горе (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Новости онлајн

18. 04. 2021. у 22:19

ЈЕЗИВИ снимак хапшења нагог мушкарца, који је наводно покушао да насред улице поједе живог пса, вечерас кружи друштвеним мрежама.

ОБНАЖЕНИ МЛАДИЋ ПОКУШАО ДА ПОЈЕДЕ ЖИВОГ ПСА У СУРЧИНУ: Полиција хитно реаговала - друштвене мреже горе (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен/Фацебоок

Узнемирујући видео-запис је према незваничним информацијама настао на окретници аутобуса 601 у Сурчину, а на њему се виде два полицијска аутомобила и неколико припадника полиције који нагог мушкарца држе на земљи.

Неколико тренутака касније појављују се и амбуланта кола која су највероватније дошла по непознатог мушкарца.

- Изашли смо на да интервенишемо. Болесник је буквално покушао да једе пса на живо. Полиција је одмах одреаговала, а пас је на сигурном са нама. Поверено нам је да одрадимо медицинске прегледе и збринемо пса - рекли су чланови Фондације "Левијатан" која је објавила узнемирујући снимак.

Како наводе, нападнути пас је прошао без повреда,

Корисници друштвених дубоко су потресени снимком, али и целим случајем.

- Свашта раде овим јадним напаченим душама па их сад једу и живе! За мојих 20 година рада у неуропсихијатријској болници на судском одељењу чула сам свашта, али толико и такве агресије према животињама никад - написла је једна корисница.

Међу корисницима друштвених мрежа много је оних који сматрају да ухапшеном младићу треба пружити адекватну медицинску помоћ.

- Јако је ружно рећи да је будала, момак је болестан, треба му помоћи - само је један од многобројних коментара.

Узнемирујући видео погледајте КЛИКОМ ОВДЕ!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)