СРБИЈА ЋЕ ВИДЕТИ ФИЛМ ДАНИЈЕЛЕ ШТАЈНФЕЛД: Глумица објавила све о скандалу који је тресао Србију - ево када ћемо чути њену причу

Новости онлајн

18. 04. 2021. у 22:17

ДАНИЈЕЛА Штајнфелд је у свом филму "Зацели ме" открила да је наводно била жртва сексуалног злостављања, али тада није открила име "моћника из филмске индустрије" који јој је то урадио, а недавно је проговорила и за дело оптужила Бранислава Лечића.

СРБИЈА ЋЕ ВИДЕТИ ФИЛМ ДАНИЈЕЛЕ ШТАЈНФЕЛД: Глумица објавила све о скандалу који је тресао Србију - ево када ћемо чути њену причу

Фото: Принтскрин

Србија ће коначно имати прилику да погледа филм у ком је глумица изнела информације које су шокирале Србију и послуша целу њену причу на "Мартовском фестивалу" 21. априла од 19 часова.

- Интимна мапа саткана од последица трауме сексуалног злостављања из перспектива неколико жртава и злочинаца. Филм открива комплексне реакције на трауму, реакцију друштва на жртве и на силоватеље, те нуди путању ка зацељењу, упркос стигми везаној за најчешће прећутане злочине - стоји у опису пројекције.

Филм "Зацели ме" такмичи се у категорији документарних филмова преко 50 минута.

Будући да 67. Мартовски фестивал због пандемије коронавируса није одржан током 2020. године, у складу са одлуком Одбора фестивала наредно издање биће дупло: 67/68. фестивал ће се одржати од 19. до 25. априла 2021. године.

Биће приказане комплетне такмичарске селекције из 2020. и 2021. године, а биће додељене фестивалске награде и за 67. и за 68. издање фестивала.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)