НЕНАД (15) ДАЈЕ ИЗЈАВУ У ПОЛИЦИЈИ: Испитују га где је био и шта је радио с Теодором - за којом се још трага

Novosti online

18. 04. 2021. у 14:39

Ненад Н. (15) из села Миросаљци код Лазаревца , који је несто у четвртак око поднева, пронађен је прошле ноћи у Београду. Како преносе медији, он се тренутно налази у полицији где даје изјаву.

НЕНАД (15) ДАЈЕ ИЗЈАВУ У ПОЛИЦИЈИ: Испитују га где је био и шта је радио с Теодором - за којом се још трага

Фото: Фацебоок

За девојчицом Теодором, коју је упознао путем друштвених мрежа, се и даље трага. Ненад је пронађен код Вуковог споменика у Београду. Тинејџер није имао видљиве повреде на себи, а како сазнајемо, када је пронађен био је исцрпљен.

Ненад тренутно даје изјаву у полицији - потврдио је медијима Ненадов отац Дарко.

Малолетник је раније изјавио да је са девојком био у Новом Саду, а да се затим нашао у парку код Вуковог споменика где је заспао на клупи. Ту му је, како је рекао, девојка узела јакну и удаљила се у непознатом правцу.

Фото: Инстаграм

 

Након што је Ненад јутрос пронађен, за медије се огласила и Теодорина мајка Емина која је истакла како су супруг и она тренутно у Београду и да и даље трагају за ћерком.

Теодора је у тренутку нестанка имала црну, танку јакну на себи. Црне џинс панталоне и патике.

Не знамо где, супруг и ја смо тренутно у Београду, тражимо је, нема је. Чула сам се са Ненадовим оцем, знам да је пронађен, ми сада тражимо Теодору. Полиција ми ништа није рекла, немамо никакве трагове - рекла је Теодорина мајка раније данас за медије.

Уколико негде видите Теодору јавите полицији на број 065/8173655.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)