ДЕЧАК ИСПРИЧАО ДЕТАЉЕ НЕСТАНКА: Ненад оцу открио шта су он и Теодора радили док су их сви тражили (ФОТО)

Novosti online

18. 04. 2021. у 13:10

Дечак Ненад Н., који је пронађен јутрос пошто је нестао у четвртак око поднева у Лазаревцу, заједно са девојчицом Теодором (15), испричао је оцу детаље нестанка. Он је навео да су се он и Теодора у почетку углавном возили аутобусима, док су имали новца и додао да нису правили никакве "лудости".

ДЕЧАК ИСПРИЧАО ДЕТАЉЕ НЕСТАНКА: Ненад оцу открио шта су он и Теодора радили док су их сви тражили (ФОТО)

Фото: Фацебоок

- Дечак је пронађен јутрос у 4 сата код Вуковог споменика. Исцрпљен је, али је добро. И физички и психички. Они су се возили аутобусима док су имали пара. Ишли су од Карабурме до Звездаре... Нису лудовали, само су се возили. То је тај пубертет, Инстаграм... - рекао је отац дечака.

Према незваничним информацијама, после извесног времена, дечак је предложио да се пријаве полицији, али Теодора је то одбијала, па се претпоставља да када је дечак заспао, она је побегла од њега, узевши његову јакну.

Ненада је приметила полицијска патрола у парку Вуков споменик око 3 сата ујутро, а након што је доведен у полицијску станицу, предат је својим родитељима.

- Полицијска патрола у Београду пронашла је дечака (15), за којим је била расписана потрага као несталим лицем. Тинејџер нема видљвих повреда на себи, добро се осећао када је пронађен, а доведен је у полицијску станицу Звездара - рекао је новинар "ТВ Пинк" Младен Мијатовић.

Тинејџер је заједно са Теодором Миленковић (15) из Костолца био у Новом Саду. Након тога, из парка где је пронађен, тинејџерка за којом се још трага отишла је у непознатом правцу.

- Малолетник је изјавио да је са девојком био у Новом Саду, а да се затим нашао у парку Вуков споменик где му је девојка, која се зове Теодора, узела јакну и удаљила се у непознатом правцу. За Теодором је и даље актуелна потрага као несталој особи. Она је из Костолца, а они су се упознали преко интернета - рекао је он.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)