НОВИ ДЕТАЉИ НЕСТАНКА ТЕОДОРЕ И НЕНАДА: Док је Србија трагала за њима, они били у Војводини, ево како је почела агонија

Novosti online

18. 04. 2021. у 10:44

НЕНАД Н. (15) из Лазаревца који је нестао у четвртак са својом девојком Теодором (15), пронађен је рано јутрос код Вуковог споменика у Београду, а за девојчицом се још трага.

НОВИ ДЕТАЉИ НЕСТАНКА ТЕОДОРЕ И НЕНАДА: Док је Србија трагала за њима, они били у Војводини, ево како је почела агонија

Фото: Приватна Архива

Полицијска патрола је јутрос око 3:30 сати у парку код Вуковог споменика пронашла дечака, а за њим је била расписана потрага као за несталим лицем. Тинејџер нема видљиве повреде на себи, а како сазнајемо, када је пронађен био је исцрпљен. Он је сада у добром стању.

Дечак је доведен у полицијску станицу Звездара, након чега су одмах позвани родитељи и дечак је предат свом оцу.

Малолетник је изјавио да је са девојком био у Новом Саду, а да се затим нашао у парку код Вуковог споменика где је заспао на клупи. Ту му је, како је рекао, девојка узела јакну и удаљила се у непознатом правцу.

Полиција је дечака затекла како спава, пробудила га и утврђено је да је у питању младић који је нестао у четвртак.

За Теодором је потрага и даље активна. Она је иначе из Костолца, а двоје младих упознало се преко интернета.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

dule

18.04.2021. 11:18

jaoj ljudi koliko frke zasto pa kao u pesmi VOLELO SE DVOJE MLADIH. A zamislite njegove roditelje maloletnica im bila kuci i tu nije bio problem ali kada je snaka otisla sa sinom e onda policijo novinari u pomoc. a da su pozvali policiju kad im je dosla u kucu to nisu znali

Zvonimir Smiljkovic

18.04.2021. 12:39

Pozvati na odgovornost roditelje jedne i druge strane i debelo ih kazniti. Prvo , kako je moguce da ti nepoznata devojcia bude u stanu dva dana a da nisi obavestio njene roditelje ili policiju . I drugo kako je moguce da ta ista devojcica ne bude kuci celu noc i sledeci dan a da njeni roditelji nisu alarmirali policiju.!? Savremena deca , savremeni roditelji i eto guzve... umesto da ste ih na vreme vaspitali. Ovako uznemiravate javnost vasim problemima i glupostima.!!!