ОД НЕНАДА И ТЕОДОРЕ НИ ТРАГА НИ ГЛАСА: Прошло је већ скоро 60 сати - Родитељи их траже по улицама Београда

Новости онлајн

17. 04. 2021. у 22:35

НЕНАД Николић (15) из села Миросаљци код Лазаревца несто је у четвртак око поднева, када му се губи сваки траг. Са њим је нестала и петнаестогодишња Теодора Миленковић из Пожаревца. Потрага за њима ушла је у 59. сат.

ОД НЕНАДА И ТЕОДОРЕ НИ ТРАГА НИ ГЛАСА: Прошло је већ скоро 60 сати - Родитељи их траже по улицама Београда

Фото: Приватна Архива

- Стање је непромењено. Још трагамо за њим. Немамо никакве информације ни од стране полиције. Тренутно смо у Београду, јавили су нам да су га видели на Карабурми, на Звездари... Возимо се туда и надамо се да ћемо да га угледамо. Телефон му је искључен од четвртка - каже Ненадов отац.

Теодора и Ненад су се упознали преко Инстаграма, а она је, према речима Ненадовог оца, у среду увече дошла код њих кући у Миросаљце. У четвртак у 12 сати је Ненад рекао да иде да је испрати до аутобуске станице, али од тада им се губи сваки траг. Последње информације које породица Николић има је да су ушли у аутобус за Београд.

Фото: Приватна Архива

Родитељи су у четвртак око 21.30 Ненадов нестанак пријавили полицији.

Како су раније рекли његови родитељи, они су се чули са девојчициним родитељима, који су истакли да је Теодора проблематична и да је више пута пријављивана као нестала.

- И раније је знала да оде од куће кад се наљути, али би углавном прошетала и вратила се. Брине нас што јој је угашен телефон. Надамо се да ће се појавити, оптимистични смо. Пријавили смо нестанак полицији, не седимо скрштених руку, а посетили смо и Ненадове родитеје - рекла је Емина Миленковић, Теодорина мајка.

Породица Николић моли грађане да, уколико виде Ненада и Теодору, то јаве полицији на број 065/8173655.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)