ДА САМ ЗНАЛА ДА ЋЕ ПОГИНУТИ, НИКАДА НЕ БИХ ТО УРАДИЛА! Сандра Денда скрхана - Ја сам Јасмину запослила у "Кући од срца"!

Новости онлајн

17. 04. 2021. у 22:25

БИВША продуценткиња и настрадала организаторка истог ТВ формата упознале су се 2018. у Ковину након што је Јасмина Михајловић пријавила суграђане за емисију.

ДА САМ ЗНАЛА ДА ЋЕ ПОГИНУТИ, НИКАДА НЕ БИХ ТО УРАДИЛА! Сандра Денда скрхана - Ја сам Јасмину запослила у Кући од срца!

Фото: Фацебоок

- С Јасмином Михајловић сам била веома блиска док смо заједно радиле у продукцији емисије „Кућа од срца“. Ја сам је препоручила власнику Жарку Лазићу и он ју је ангажовао након што сам доживела несрећу. Да сам знала да ће се ово догодити, не бих препоручила Јасмини да ради у тој фирми.

Ово је јуче рекла Сандра Денда, бивша водитељка и продуценткиња емисије „Кућа од срца“, чија је екипа у петак доживела саобраћајну несрећу на Ибарској магистрали у Лађевцима код Краљева.

Подсетимо, у удесу је погинула организаторка Јасмина Михајловић (47) из Ковина, док је возач Зоран С. (31) из Коцељеве тешко повређен. Њих двоје су у тренутку удеса ишли да набаве материјал за кућу породице којој су помагали.

Фото: Инстаграм

И Сандра Денда је са екипом „Куће од срца“ пре три године преживела саобраћајку у Ковину. Такође, у тренутку удеса она је радила на изградњи куће породице из Ковина, а како се сазнаје, ту породицу је управо настрадала Јасмина пријавила за пројекат, јер је желела да помогне својим сиромашним комшијама. Денда се после те несреће борила за живот и пуком срећом је успела да победи смрт.

- Своје несреће се не сећам јер сам дуго била у коми, али имам осећај као да од петка проживљавам све те страхоте. Јако лоше се осећам психички. С Јасмином сам била веома блиска док смо заједно радиле у продукцији, с тим што је она повремено помагала, и тад није била запослена. Ја сам је препоручила власнику Жарку Лазићу и он ју је ангажовао након што сам доживела несрећу. Познајем њену породицу, ћерке. Због тога ми је најгоре - прича Сандра и додаје да с преминулом колегиницом није имала контакт две и по године.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)