НЕСТАО ДЕЧАК ИЗ ЛАЗАРЕВЦА: Ненад отишао да испрати девојку коју је упознао преко Инстаграма, од тада му се губи траг (ФОТО)

Novosti online

17. 04. 2021. у 14:07

НЕНАД Николић (15) из села Миросаљци код Лазаревца нестао је у четвртак поподне, а како каже његов отац Дарко, Ненад је тог дана рекао да иде до аутобуске станице у Лазаревцу да испрати девојку на аутобус.

НЕСТАО ДЕЧАК ИЗ ЛАЗАРЕВЦА: Ненад отишао да испрати девојку коју је упознао преко Инстаграма,  од тада му се губи траг  (ФОТО)

Фото: Фацебоок

Међутим, према речима оца, Ненад се тог 15. априла није вратио кући, а наводно је са том девојком, која је такође малолетна, ушао у аутобус за Београд.

- Син је упознао ту девојку преко Инстаграма. Она је у среду дошла код нас кући. Чим је дошла отишли су у собу и ту су били до четвртка до 12 сати. Син је тада рекао да иде да је испрати до Лазаревца и од тада му се губи сваки траг. Звали смо га на мобилни, али је недоступан - прича забринути отац.

Како тврди, са супругом је у четвртак око 21.30 сати отишао у полицију и пријавио нестанак сина.

- И супруга и ја смо дали изјаве. Потом ме је звала мајка те девојчице. Рекла ми је да она ништа не зна и да се ни њена ћерка није вратила кући. Такође, рекла ми је да је њена ћерка за Лазаревац у среду кренула са 1.500 динара и 20 евра. Мој син није имао ни динар код себе кад је отишао да је испрати - каже Дарко и моли све грађане да, уколико виде његовог сина или знају нешто о њему, то јаве полицији или на број телефона 065/8173655.

- Претпостављам да су њих двоје негде заједно, а зашто се не јављају не знам. Забринут сам јако, не знам више шта да радим. Бојим да се није нешто лоше догодило, да није нека секта у питању. Чуо сам да је та девојчица проблематична - завршава Дарко Николић.

Ненад Николић је ученик првог разреда средње школе, а у тренутку нестанка на себи је имао црну јакну, бордо дукс са капуљачом, црне фармерке и беле патике.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)