ИГОР ЈУРИЋ ШОКИРАО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: "Чуо сам да постоји још Лечићевих жртава!"

Novosti online

17. 04. 2021. у 08:27

ИГОР Јурић, оснивач Фондације „Тијана Јурић“, изјавио је да је увек на страни жртава и да им верује како у случају професора глуме Мирослава Мике Алексића, тако и у случају глумца Бранислава Лечића.

ИГОР ЈУРИЋ ШОКИРАО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ: Чуо сам да постоји још Лечићевих жртава!

Фото: А. Стевановић

Заиста нисам упознат са случајем Лечић, који је био и амбасадор Фондације „Тијана Јурић“. То је показатељ да нисмо имали никакву назнаку да тако нешто постоји и да неко има таква искуства са Лечићем - истакао је Јурић, гостујући у петак у „Уранку“ на К1.

На питање да ли му се јавила још нека жртва силовања или сексуалног узнемиравања од стране Бранислава Лечића, Јурић је одговорио да није, али да је чуо да оне постоје.

Више од годину дана је прошло како је Игор Јурић јавно рекао да постоји политичар педофил. На питање како се осећа што тог политичара и даље гледа у медијима, он је рекао да ће „доћи све на своје“.

Није ту ништа готово, промениће се неке околности, потпуно сам сигуран да људи који су данас заштићени то више неће бити - истакао је Јурић и додао да је јако тешко жртвама да изађу и храбро кажу шта им се десило.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Joca

17.04.2021. 12:16

Manipulator, sta to znaci ja sam uvek na strani zrtve? Po njemu treba nekoj osobi unistiti zivot jer se deo javnosti svrstao na stranu zrtve. Cisa manipulacija. Kada postoje dokazi tada se iznese stvar na svetlo dana. Ovakve price su na nivou babe sa sokaka. Nakon ove izjave, ugasio je poverenje kod mene.

Marija

17.04.2021. 12:55

Takim neprimernim činjenjem pljuno je on odavno na svoju porodicu, i sebe. Verujemo i Danijeli verujemo a i vama i drugim mladim glumicama koje će se verovatno javiti, ali za to treba hrabrosti i snage. Puna podrška, budiet jake i istrajte.Uz vas smo zauvek, ma šta bilo. Konačno, kada se dokaže istina, koja je na vašoj strani, najstrože kazne za sve pedodofile,silovatelje . Sve ih lečiti,oni su uvek povratnici.... Treba javnim izlaganjem i prijavama probuditi svest u narodnim masama, da ni jedan predator ne hoda slobodno ... Preživeti takve gadosti u tim godinama je zločin.... Samo hrabro napred...Imate svoju istinu,ponos i dostojanstvo.