Вода из природе – Јазак вода

Промо

16. 04. 2021. у 10:36

Због чега је важно да пијемо квалитетну воду?

Вода из природе – Јазак вода

Фото: Промо

Да ли сте знали да када осетите жеђ, постоји шанса да је ваше тело већ дехидрирано? Жеђ може указати на то да сте изгубили чак 1 до 2 процената садржаја воде у свом телу, а како је свакој нашој ћелији вода преко потребна, ови наизглед „мали“ проценти не смеју се олако схватати. Како велики део људског тела чини управо вода, она представља неопходни извор живота. Чак и када смо болесни са повишеном температуром, вода испарава са коже у покушају организма да снизи сопствену температуру, те је хидратација тела врло важна.

И сам квалитет воде коју пијемо је врло значајан, а он већином зависи од квалитета њеног извора, технологије пуњења, па чак и од система дистрибуције боца. Сви тежимо томе да пијемо што чистију воду, која у себи садржи и комплекс минерала који заједно имају позитиван утицај на наш организам. Једна таква вода већ дуги низ година своје место проналази у малопродајним објектима широм Србије, као и на свим НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама, а која се својим квалитетом засигурно издваја. У питању је Јазак вода – која извире у срцу Фрушке Горе, једног од најлепших природних паркова у нашој земљи.

Филтрирана природним путем кроз доломитско-кречњачке стене старе више од 30 милиона година, Јазак вода у свом саставу има минерале неопходне за адекватно функционисање тела и хидратацију, а оптимална пХ вредност чини је погодном за конзумацију током целог дана.

Због важности коју вода има за наш организам најбољи савет је да пажљиво бирате воду коју свакодневно конзумирате и омогућите себи у сваком гутљају оно најбоље из природе – природно добру Јазак воду!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)