ЗДРАВЉЕ МИ ЈЕ НА ПРВОМ МЕСТУ: Огласио се Врањанац који је примио две дозе вакцине различитих произвођача

Ј. Стојковић

12. 04. 2021. у 13:30

ВРАЊАНАЦ Слађан Антић Гера, каже за Новости да је ових дана на мети бројних спекулација о томе како ће тужити надлежне због тога што је грешком примио вакцине два различита произвођача.

ЗДРАВЉЕ МИ ЈЕ НА ПРВОМ МЕСТУ: Огласио се Врањанац који је примио две дозе вакцине различитих произвођача

Слађан Антић / Фото Ј. С.

- Мени је тренутно здравље на првом месту. Не могу да кажем да ми је добро. Мења се из дана у дан и не осећам се најсјаније. Захваљујући градоначелнику Врања др Слободану Миленковићу урадио сам комплентне превентивне прегледе. Не бих говорио о свом здравственом стању у овом тренутку али није сјајно вртоглавице не престају – каже Антић.

Овај Врањанац каже да му најтеже пада што му се нико у овој држави није обратио, ни један лекар није рекао са којим се последицама може суочити. 

- Ја сам се обратио свима од Врања до Београда. И увек сам говорио да није ствар у тужбама или у томе да неко добије отказ, већ у томе да желим да знам на чему сам. Али нико ми ни реч није рекао – каже Антић.

Он додаје  да што се тиче евентуалних тужби он је око тога консултовао правни тим адвоката. Да ли ће и кога тужити не жели да говори о томе јер како каже он није правник и не зна ко је права адреса за евентуалну тужбу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)